KRVNIČKI SE POSVAĐAO SA ĆERKOM PA JE UHVATIO ZA GUŠU! Jezivo nasilje u Obrenovcu - evo šta se dešava sa monstrumom!

Autor:

Hronika

13.09.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo intervenisala i uhapsila osumnjičenog.

KRVNIČKI SE POSVAĐAO SA ĆERKOM PA JE UHVATIO ZA GUŠU! Jezivo nasilje u Obrenovcu - evo šta se dešava sa monstrumom!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U subotu, policija u Obrenovcu je uhapsila muškarca (42) pod sumnjom da je počinio krivično delo nasilje u porodici, u vezi sa incidentom u kojem je fizički napao svoju 17-godišnju ćerku.

Prema izvorima iz Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, incident se dogodio nakon verbalne rasprave između osumnjičenog i njegove ćerke. Tokom rasprave, osumnjičeni se sumnjiči da je fizički napao svoju ćerku stiskavši je u predelu vrata i pokušavajući da je davi.

Policija je brzo intervenisala i uhapsila osumnjičenog, a nadležno tužilaštvo je odredilo zadržavanje osumnjičenog do 48 sati, kako bi se sprovela istraga u vezi sa ovim slučajem.

Ovakvi slučajevi nasilja u porodici su ozbiljni i zabrinjavajući, a pravosudni organi su posvećeni tome da obezbede sigurnost i zaštitu žrtava nasilja. Očekuje se da će istraga razjasniti sve okolnosti ovog slučaja, a osumnjičeni će odgovarati pred zakonom ukoliko se dokaže njegova krivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading