MOGLO SE ZAVRŠITI KATASTROFALNO: Zamalo izbegnuta VELIKA TRAGEDIJA na dočeku košarkaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća, na kraju je sve prošlo kako treba.

MOGLO SE ZAVRŠITI KATASTROFALNO: Zamalo izbegnuta VELIKA TRAGEDIJA na dočeku košarkaša! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Basketaška i košarkaška reprezentacija Srbije, kao i Novak Đoković, dočekani su sinoć na balkonu Skupštine grada, nakon što su u septembru stigli do sjajnih rezultata predstavljajući našu zemlju.

Basketaši su stigli do zlata na Evropskom prvenstvu, pobedom u finalu protiv Litvanije (22:20), košarkaši su stigli do finala Mundobasketa, gde su zaustavljeni od Nemačke (83:77), dok je Novak Đoković osvojio US open, pobedom od 3:0 u finalu protiv Danila Medvedeva, čime je stigao do 24. grend slema u karijeri.

Sada su svi oni dočekani, ispred Skupštine se okupilo više desetina hiljada ljudi, kako bi pozdravili svoje heroje. Ipak, sve je moglo u jednom trenutku da se pretvori u katastrofu.

Aleksa Avramović je u jednom momentu želeo da se popne na ivicu balkona, ali u tome nije uspeo. Neša Ilić sprečio je heroja Srbije da se popne, tako što ga je zadržao rukama. Da se popeo, bilo bi izuzetno rizično, pa je bolje što se sve ovako završilo.

U jednom trenutku se Avramović i obratio pristunima.

- Velika čast je bila igrati ovaj turnir za Srbiju. Konačno vidimo bodove toga što smo radili, sve vas volimo. Boriša nas je sve ujedinio, mnogo je dao Srbiji, više nego svi mi zajedno, živela Srbija - poručio je Aleksa Avramović.

Iako su ispraćeni bez prevelike pompe, košarkaši su još jednom obradovali naciju, a imaćemo priliku i da ih gledamo sledeće godine na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tramp

14.09.2023 11:31

Ala vam je vest