STUDENT U SVOM RODNOM SELU JEO MAKARONE ŠTO MU MAJKA SPREMILA PA SE PRETURIO! Problem je bio u sosu za ćufte - mladić umro od DIJAREJE!

Autor:

Svet

13.09.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dan tragedije, podgrejao je testenine u paradajz sosu koje su bile ostavljene na sobnoj temperaturi pet dana.

STUDENT U SVOM RODNOM SELU JEO MAKARONE ŠTO MU MAJKA SPREMILA PA SE PRETURIO! Problem je bio u sosu za ćufte - mladić umro od DIJAREJE!

Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji A.J. preminuo je nakon što je pojeo podgrejane testenine u paradajz sosu, ostavljajući njegove roditelje u šoku. Nesrećni događaj desio se nakon što je mladić ostavio obrok nekoliko dana pri sobnoj temperaturi.

A.J., student iz Brisela, proveo je dane pre tragedije kao i obično - išao na fakultet, družio se, učio, i, kao i mnogi studenti, pripremao je hranu koja može trajati nekoliko dana. Na dan tragedije, podgrejao je testenine u paradajz sosu koje su bile ostavljene na sobnoj temperaturi pet dana.

Nakon što je pojeo obrok, A.J. je osetio snažne glavobolje, bolove u stomaku i mučninu. Brzo se vratio kući, ali su se simptomi pogoršavali, uključujući i "vodenastu dijareju". Prema izveštaju slučaja objavljenom u "Journal of Clinical Microbiology," mladić je preminuo oko 10 sati nakon konzumacije testenina u paradajz sosu.

Ovo tragično događanje služi kao upozorenje o važnosti pravilnog skladištenja i konzumiranja hrane, posebno kod pripreme i ostavljanja obroka na sobnoj temperaturi duže vreme. Mladić, koji ranije nije imao zdravstvenih problema, ostavio je svoje roditelje u neopisivoj tuzi i šoku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading