BAJDEN ZASPAO TOKOM GOVORA NA HAVAJIMA: Protivnička strana mu štopovala vreme (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konzervativni kritičari optužili su Džoa Bajdena da je zaspao tokom memorijala požara na Mauiju.

BAJDEN ZASPAO TOKOM GOVORA NA HAVAJIMA: Protivnička strana mu štopovala vreme (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kako se može videti Džo Bajden je spustio glavu na nekoliko sekundi dok je slušao govornika.

80-godišnjak i njegova supruga Džil stigli su na Maui u ponedeljak kako bi obišli područja na Havajima koja su razorena u požarima.

Usred rastućih kritika zbog uočenog nedostatka federalne podrške, Bajdenova poseta je  bila sporna, a predsednikova kolona je bila dočekana zviždanjima i podsmehom, a neki su pokazivali srednji prst i mahali zastavama Trampa 2024.

 

 

Bajden je sedeo i slušao dok je govornik pričao o velikodušnosti među ostrvljanima.

„Kao i mnogim drugima koji su ostali bez ičega, i ovoj dvojici je odeću, hranu i sklonište dao neko koga možda nikada ranije nisu sreli“, rekao je govornik.

Bajden se zatim nakašljao, stavio ruku na usta i spustio pogled. „Mi smo zajednica koja se oslanja na porodicu, na „ohanu“, bilo po krvi ili prijateljstvu“, nastavio je govornik. Bajden je zatim klimnuo glavom i podigao pogled.

„I kao i mnogi drugi, dom mog sina je izgoreo“, rekao je govornik, dok su se Bajdenove oči vratile u prednji deo. „Kuća moje ćerke je izgorela. Moj dom je izgoreo.

Kritičari su rekli da je Bajden spavao devet sekundi koliko je spustio pogled.

„Džo Bajden zaspi na Havajima dok se sastaje sa preživelima“, napisao je na Tviteru Ričard Grenel, koji je nakratko bio vršilac dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe Donalda Trampa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading