MISTERIOZNA SMRT SANDRINE ĆERKE! DETE UMRLO OD INFEKCIJE PREKRIVENO BUVAMA! Osumnjičena i baka devojčice - u porodičnoj kući pronađeno JOŠ DVOJE DECE! (FOTO)

Autor:

Svet

22.08.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su lekari učinili sve što je bilo moguće, nije bilo spasa za dete koje je preminulo usled teške infekcije.

MISTERIOZNA SMRT SANDRINE ĆERKE! DETE UMRLO OD INFEKCIJE PREKRIVENO BUVAMA! Osumnjičena i baka devojčice - u porodičnoj kući pronađeno JOŠ DVOJE DECE! (FOTO)

Foto: Tucson Police Department, Shutterstock

Elizabet Krajkovič (64) i njena ćerka Sandra (38) iz Arizone suočavaju se sa ozbiljnim optužbama za ubistvo prvog stepena nakon smrti devetogodišnje devojčice. Tragični događaj se dogodio nakon što dete nije adekvatno lečeno teške infekcije.

Hitna pomoć je pozvana u martu ove godine nakon što je devojčica pronađena u veoma teškom stanju. Iako su lekari učinili sve što je bilo moguće, nije bilo spasa za dete koje je preminulo usled teške infekcije.

Sandra je izjavila da je njena ćerka imala simptome anemije, povišenu temperaturu, glavobolju i otežano disanje. Međutim, policija je tokom istrage otkrila da je Sandra svesno odbila da prethodno odvede ćerku kod lekara, iako ju je njen momak molio da to učini.

Foto: Tucson Police Department

 

Kada je policija došla u njihovu kuću, zatekli su nered, a u sobi su ležala još dvoje Sandrine dece sa blažim simptomima infekcije u odnosu na devojčicu koja je preminula.

Socijalne službe su preuzele starateljstvo nad Sandrinom decom i smestile ih kod rođaka zbog zanemarivanja. Obdukcija je otkrila da je devojčica preminula od anemije izazvane teškom infekcijom i neuhranjenošću.

Sandra je trenutno u pritvoru, dok nije poznato da li se njena majka nalazi u istom pritvoru ili se brani sa slobode.

Iako je retko da vaši izazovu anemiju i smrtonosni ishod kod ljudi, postoje situacije u kojima je to moguće. Na primer, teška infekcija uzrokovana vaškama, koja dovodi do stresa i češkanja, može dovesti do anemije i potencijalno smrtnog ishoda, naročito ako je osoba već bila podložna ovom stanju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading