JEZIVO! VOZIO DŽET SKI, A NIJE PRIMETIO METALNU SAJLU: Stravična smrt mladog zubara, želeo da se zabavi sa devojkom, žica mu ODSEKLA GLAVU (VIDEO)

Autor:

Svet

21.08.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća desila se u subotu 19. avgusta u Rumuniji, na veštačkom jezeru, u blizini grada Arada. Kako navode rumunski mediji, mladić i devojka su se vozili na džet-skiju, ali je mladića obezglavila metalna sajla koja je bila vezana preko jezera, a koju on nije video.

JEZIVO! VOZIO DŽET SKI, A NIJE PRIMETIO METALNU SAJLU: Stravična smrt mladog zubara, želeo da se zabavi sa devojkom, žica mu ODSEKLA GLAVU (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Prema prvim informacijama mladić koji se vozio džet skijem nije primetio metalnu sajlu pričvršćenu za mašinu za iskopavanje na obali.U Policijskom inspektoratu Aradske županije kažu da je u predmetu otvoren krivični dosije radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. 

Prvim proverama ustanovljeno je da je muškarac star oko 29 godina doživeo nesreću dok se vozio sa devojkom na vodenom skuteru. Usled udesa mladić je izgubio život, dok je mlada žena, na prvi pogled, lakše povređena, navode iz policije, i dodaju da je formiran krivični zapisnik radi utvrđivanja uzroka koji su doveli do nesreće.

Beživotno telo mladića je prevezeno na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti i preduzimanja mera.

Prema informacijama iz rumunskih medija, mladić koji je vozio džet ski nije primetiometalnu sajlu koja je bila vezana za okolno vozilo i prelazila preko bare. Posle nesreće na lice mesta je izašla je ekipa Hitne pomoći okruga Arad, ali je ona mogla samo da potvrdi smrt muškarca.

Na džet skiju je bila i 22-godišnja devojka koja je takođe prevezena u bolnicu sa akutnom stresnom reakcijom.

Njiho dvoje su sa grupom prijatelja iz okruga Timiš bili na putovanju u okrugu Arad.

Rumunski mediji navode da se strašna nesreća desila jer je u pitanju veštačko jezero nastalo iskopavanjem, i koje nije namenjeno za sportske aktivnosti. 

Mladića i njegovu devojku su navodno pustili pripadnici obezbeđenja da uđu u jezero džet-skijem. 

Muškarac i 22-godišnja žena su upravo počeli da voze kada je džet ski udario u metalnu sajlu pričvršćenu za mašinu za iskopavanje na obali. Udar je bio fatalan po čoveka.

Dan Kodrean, predsednik opštine Zabrani je rekao:  Nije smelo da se uđe sa džet skijem, jer ono nije za takve stvari, radi se o iskopavanju na privatnom zemljištu".

Kako navode rumunski mediji, mladić je bio zubar i čekala ga je svetla budućnost. Porodica i prijatelji ne mogu se oporaviti od bola njegovog gubitka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading