DETALJI TRAGEDIJE U BEČEJU: POLICIJI PRIJAVLJENO DA DETE LEŽI NA TRAVNJAKU! Dečak pao tri sata od odlaska starateljke

Autor:

Hronika

20.08.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starateljka ostavila dete sa svoje dve prijateljice, a ono palo kroz prozor.

DETALJI TRAGEDIJE U BEČEJU: POLICIJI PRIJAVLJENO DA DETE LEŽI NA TRAVNJAKU! Dečak pao tri sata od odlaska starateljke

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Samo tri sata nakon što je starateljka M. L. (60) ostavila dete sa posebnim potrebama (14) sa svoje dve prijateljice Z. K. (56) i Lj. P. (49), ono je palo kroz prozor stana na trećem spratu i nažalost preminulo.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, starateljka je izašla iz stana oko 18 časova, a poziv policiji upućen je oko 21.20 časova, kada je dojavljeno da dete leži na travnjaku ispred zgrade.

Ono što se sa sigurnošću za sada zna, starateljka deteta M. L. nije bila u stanu u trenutku kada je dete palo sa prozora.

Istraga će utvrditi detalje ovog tragičnog događaja.

Uhapšene sve tri žene

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. L. (60) i Z. K. (56) iz Bečeja i državljanku Hrvatske Lj. P. (49), zbog postojanja osnova sumnje da su učinile krivično delo napuštanje nemoćnog lica.

Sumnja se da je M. L, kao staratelj četrnaestogodišnjeg deteta sa posebnim potrebama, ostavila dečaka na čuvanje Z. K. i Lj. P, te da je on, sinoć, iskočio kroz prozor stana na trećem spratu i preminuo.

Osumnjičene su zadržane do 48 sati i biće privedene, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bečeju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ljubica

20.08.2023 13:06

Valjda ćemo sada da prekinemo sa starateljima za pare. Ponovo uspostaviti domove za decu bez roditelja koji će biti 24 sat pod nadzorom vaspitača. Ovako država daje pare, a deca prepuštena na milost više na nemilost tkz. staratelja.