MELANIJA TRAMP POSLALA PORUKU PODRŠKE RODNOJ ZEMLJI: Moje srce je uz izdržljive ljude iz prelepe Slovenije

Autor:

Svet

11.08.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija napisala je da je njeno srce uz "izdržljive ljude" u Sloveniji, koju su prethodnih dana zadesile najveće poplave u istoriji.

MELANIJA TRAMP POSLALA PORUKU PODRŠKE RODNOJ ZEMLJI: Moje srce je uz izdržljive ljude iz prelepe Slovenije

Foto: Tanjug/AP

Ona je na društvenoj mreži Iks (Tviter) napisala da je priroda još jednom pokazala svoju nadmoć.

"Majka priroda nas iznova i iznova podseća na svoju nadmoć. Moje srce je uz izdržljive ljude koji su bili izloženi požarima na Havajima i poplavama u prelepoj Sloveniji", napisala je Melanija, koja je poreklom iz Slovenije.

Melanija Tramp, rođena kao Melanija Knavs 26. aprila 1970. godine u Novom mestu, odrasla je u Sevnici, a kasnije se preselila u Ljubljanu.

Sa osamnaest godina potpisala je ugovor sa modnom agencijom u Milanu i tako započela svoju karijeru modela i fotomodela.

Godine 1990. preselila se u Sjedinjene Države, gde je 1998. upoznala svog sadašnjeg supruga, milijardera Donalda Trampa, koji je bio predsednik SAD od 2017. do 2021. godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading