DRAMATIČNI PRIZORI IZ SLOVENIJE: Telo muškarca pronađeno u septičkoj jami, povređenog čoveka spasavali BAGEROM I HELIKOPTEROM (VIDEO)

Autor:

Svet

07.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U septičkoj jami na području Mosta pri Komendi, u Sloveniji, jutros je pronađeno telo muškarca za kojeg se pretpostavlja da je preminuo prilikom otklanjanja posledica poplava, pošto je upao u otvoreni šaht, prenose slovenački mediji.

DRAMATIČNI PRIZORI IZ SLOVENIJE: Telo muškarca pronađeno u septičkoj jami, povređenog čoveka spasavali BAGEROM I HELIKOPTEROM (VIDEO)

Foto: Printscreen N1 sLOVENIJA

Službenici Policijske uprave Ljubljana su ujutru dobili obaveštenje da je u septičkoj jami pronađena mrtva osoba, prenosi TV Slovenija.

Prema pisanju portala Kamnik info, muškarac je navodno preminuo kada je upao u otvoreni šaht. Kako se navodi to je četvrta žrtva poplava u Sloveniji - u Temenici je u nedelju uveče pronađen utopljenik, u subotu je voda odnela starijeg muškarca koji je živeo na obali Save na području Tomačeva, a u petak stariju ženu na području Kamnika. 

Muškarac slomio kuk, spasioci ga izvlačili iz kuće bagerom i helikopterom

Gorski spasioci i policijski helikopterski tim su bagerom izbavili muškarca u Sloveniji, koji je slomio kuk, i to kroz prozor.

U jednoj od zajedničkih akcija spasavanja u nedelju, spasioci i posada policijskog helikoptera spasili su starijeg čoveka koji je pao u kući i slomio kuk.

Povređeni je morao da bude iznesen iz stana kroz prozor, pošto je nivo vode bio previsok, napisali su spasioci kada je snimak objavljen na Fejsbuk profilu Gorskog saveza spasavanja Slovenije. Spasiteljima i policiji u pomoć je pritekao i bager, koji je zajedno sa spasiocima podigao čoveka na visinu, odakle su ga prebacili u helikopter, kojim je prevezen u bolnicu, piše N1 Slovenija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading