NA LUTRIJI DOBIO MILIJARDU DOLARA! Glavna nagrada izvučena posle 39 kola, Amerika pala u TRANS, svi se pitaju KO JE DOBITNIK? (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2023

13:39 >> 14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati učesnik američke igre na sreću "Pauerbol" iz Kalifornije osvojio je džekpot od 1,08 milijardi dolara (960 miliona evra), što je treći najveći dobitak u istoriji te igre na sreću u SAD.

NA LUTRIJI DOBIO MILIJARDU DOLARA! Glavna nagrada izvučena posle 39 kola,  Amerika pala u TRANS, svi se pitaju KO JE DOBITNIK? (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Pauerbol je igra slična našem Lotou, a pobednički brojevi su bili 7, 10, 11, 13, 24 i crveni Pauerbol 24.

Glavna nagrada je osvojena posle čak 39 kola bez glavnog dobitka.

 

Novopečeni milijarder će moći da bira između isplate od 1,08 milijardi dolara, u vreme kad to odredi lutrija, ili paušalnog iznosa koji se procenjuje na 558,1 milion dolara, koji bi dobio odmah.

 

Njujork post prenosi navode kalifornijske lutrije da je dobitni tiket prodat u mini marketu "Las Palmitas" u centru Los Anđeles.

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije te radnje i pitanje ko bi mogao da bude srećni dobitnik.

 

 

Navodi se da će novopečeni milijarder moći da bira između dve opcije, a to je da celokupnu sumu dobije na dan isplate koji bude odredila lutrija, što znači da će morati da sačeka da dobije to bogatstvo ili da odmah dobije isplatu u kešu u iznosu od 558,1 milion dolara.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading