STIV DŽOBS IMAO SIDU?! Vikiliks ga RASKRINKAO - njegov medicinski dosije to dokazuje?!

Autor:

Svet

30.06.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je to slučaj, moguće je da je njegov kacer bio Kapošijev sarkom, za koji se navodi da oponaša rak kod pacijenata pozitivnih na sidu.

STIV DŽOBS IMAO SIDU?! Vikiliks ga RASKRINKAO - njegov medicinski dosije to dokazuje?!

Foto: Youtube printscreen

Međunarodna neprofitna organizacija Vikiliks, koja se bavi objavljivanjem poverljivih dokumenata, u više navrata je napravila buru u javnosti svojim otkrićima vezanim za mnoge javne ličnosti, malverzacije unutar pojedinih vlada stranih država i druge stvari koje verovatno ne bi bile otkrivene drugačije.

Stiv Džobs je umro od side?

Prvi set izveštaja kojim ćemo se baviti odnosi se na navode da je osnivač i rukovodilac Epla Stiv Džobs godinama bolovao od HIV-a, što je Vikiliks obelodanio 2009. godine na osnovu njegovog medicinskog dosijea iz 2004. 

Dve fotografije, za koje se tvrdi da su deo medicinskog dosijea pokojnog izvršnog direktora Epla, pokazuju HIV pozitivan status. One su se pojavile u velikom broju publikacija, a rezlutati kompanije za testiranje na polne bolesti "SxCheck" datirani su na 1. septembar 2004. 

Iako je veb-stranica "SxCheck-a" pokrenuta tek 2006. godine, njena matična kompanija "Adult Industry Medical Health Care Foundation" postoji od 1980-ih, prenosi 24sedam.

Stoga je verovatno da su dokumenti zapravo ponovo izdati raniji testovi povezani sa matičnom kompanijom.

Ako je Stiv Džobs imao HIV, moguće je da je njegov rak pankreasa bio Kapošijev sarkom, za koji se navodi da oponaša rak pankreasa kod HIV pozitivnih pacijenata. Osim toga, poznato je da je Džobs držao dijetu koja se povremeno preporučuje pacijentima sa AIDS-om kao alternativna terapija.

Pitanje verodostojnosti i motiva

Ipak, detaljni pregled druge fotografije otkriva da su Džobsovi lični detalji blago neusklađeni i da ne prate okolni tekst. Reč "Rođen" u polju "Datum rođenja" takođe je neobična, iako bi to mogla da bude greška u kucanju.

Broj socijalnog osiguranja je, s druge strane, važeće strukture i izdat je u Kaliforniji, iako se ne zna da li je Džobsov.

Pošto je cena akcija kompanije Epl delimično zavisila od Džobsovog zdravlja, špekulanti akcijama su motivisani da šire informacije o tome, pa bi oni mogli biti motivisani da montiraju ovaj izveštaj.

Zbog kontradiktornih datuma, mogućih dokaza o falsifikatu, jakih motiva za izmišljanje i malog broja motiva za legitimno otkriće, fotografije bi trebalo posmatrati sa rezervom, navodi se na samom sajtu Vikiliksa.

Zvanični uzrok smrti: rak pankreasa

Poslednja fotografija Stiva Džobsa prikazuje veoma mršavog i slabog čoveka. Zvanično je saopšteno da je suosnivač Epla i osnivač Piksara umro od raka pankreasa 5. oktobra 2011.

U saopštenju je navedeno da je preminuo usled respiratornog zastoja povezanog sa tumorom u 56. godini.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading