JEDINA TEMA JE POBUNA VAGNERA! Putin okupio "bezbednjake" i podelio im zadatke koji im predstoje - prisustvovao i Šojgu

Autor:

Svet

26.06.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na sastanku su i generalni tužilac Igor Кrasnov, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Кolokolcev

JEDINA TEMA JE POBUNA VAGNERA! Putin okupio "bezbednjake" i podelio im zadatke koji im predstoje - prisustvovao i Šojgu

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin okupio je šefove agencija za sprovođenje zakona, a sastanku prisustvuje i ministar odbrane Sergej Šojgu. Jedina tema je pobuna Vagnera, ali i mere koje treba preduzeti da se to više ne bi ponovilo!

Na sastanku su i generalni tužilac Igor Кrasnov, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Кolokolcev, direktor FSB-a Aleksandar Bortnjikov, načelnik Nacionalne garde Viktor Zolotov, šef FSO Dmitrij Кočnev i šef istražne komisije Aleksandar Bastrikin.

- Okupio sam vas da vam zahvalim na odrađenom poslu u proteklih nekoliko dana - rekao je ruski predsednik države otvarajući sednicu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je tražio od njih da analiziraju sve što se desilo u subotu, kao i da razgovaraju o zadacima koji su pred njima.

- Razgovaraćemo i o zadacima koji nam predstoje kao rezultat analize događaja koji su se desili u zemlji - dodao je Putin

Foto: Tanjug/AP

 

 

Portparol Kremlja Dimitrij Peskov rekao je da je Putin održao radni sastanak na kome su učestvovali šefovi agencija za sprovođenje zakona, kao i da je na sastanku bio i ministar odbrane Sergej Šojgu.

 

Prethodno, ruski predsednik Vladimir Putin obratio se ruskim građanim povodom sprečavanja oružane pobune koju je pokušala grupa "Vagner".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading