OGLASIO SE PUTIN NAKON PUČA VAGNEROVACA: Ruski predsednik progovorio o Ministarstvu odbrane i vojnoj operaciji u Ukrajini!

Autor:

Svet

25.06.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio danas da specijalna vojna operacija u Ukrajini kod njega ima prioritet.

OGLASIO SE PUTIN NAKON PUČA VAGNEROVACA: Ruski predsednik progovorio o Ministarstvu odbrane i vojnoj operaciji u Ukrajini!

Foto: YouTube/Printscreen

Vladimir Putin

On je istakao da je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom odbrane, preneo je Rojters.

- Pa, naravno, dajem tome prioritet. Dan počinjem time i time ga završavam - rekao je Putin u intervjuu novinaru za program "Moskva.Kremlj.Putin" na televiziji Rusija 1, odgovarajući na pitanje koliko vremena posvećuje toku specijalne vojne operacije.

Prema njegovim rečima, on ima sastanke i razgovore telefonom, prenela je agencija RIA Novosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prigožin i Putin

 

Kako prenosi Skaj njuz, Putin je rekao da je „uveren“ u realizaciju svih svojih planova i „zadataka“ u vezi sa „specijalnom vojnom operacijom“ u Ukrajini.

U komentarima emitovanim na ruskoj državnoj televiziji snimljenim pre Vagnerove pobune, ali koji još bili nisu objavljeni, čini se da Vladimir Putin podržava vrh vojske. Putin je rekao da je u stalnom kontaktu sa zvaničnicima Ministarstva odbrane i da je uveren u realizaciju svih planova vezanih za „specijalnu vojnu operaciju“.

Predsednik Putin će sledeće nedelje učestvovati na redovnom sastanku Saveta bezbednosti Rusije, saopštila je državna televizija, prenosi Rojters.

Prigožinov „marš pravde“ imao je za cilj smenu ministra odbrane Sergeja Šojgua, a njih dvojica su imali dugogodišnju svađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading