OVO JE PRONAĐENO NA DNU OKEANA! Znači da se dogodilo ono NAJGORE - tela milijardera se možda nalaze OVDE!

Autor:

Svet

22.06.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak je zabrinuo javnost.

OVO JE PRONAĐENO NA DNU OKEANA! Znači da se dogodilo ono NAJGORE - tela milijardera se možda nalaze OVDE!

Foto: Tanjug/AP

Stručnjak za potrage i spasavanje David Mearns i prijatelj dvojice putnika na Titanu, kaže da su pronađene krhotine delovi podmornice koja je nestala pre pet dana.

Mearns je u televizijskom prenosu uživo na "Skaj Njuzu" kazao je da je deo grupe na društvenoj mreži u kojoj su ljudi iz "Dieksplorers kluba", timova koji tragaju za podmornicom.

- Upravo su mi rekli da su među krhotinama pronađeni okvir za pristajanje i zadnji poklopac podmornice. Ovo je nekonvencionalna podmornica, taj zadnji poklopac ima šiljasti kraj, a okvir za pristajanje je ovo na čemu je cela podmornica položena i na šta pristaje kad dotakne dno - kazao je.

- To znači da trup još nije pronađen, ali dva vrlo važna dela celog sistema jesu i to ne bi bilo pronađeno ako nije fragmentirano. Ako su zadnji poklopac i okvir za sletanje odvojeni, to znači da se dogodilo ono najgore. Prema onome što su mi rekli, trup podmornice predviđen za putnike još nije pronađen - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Viki

23.06.2023 00:10

Ima ko da nasledi bogatstvo. Nema problema.