SRPSKA TIKTOKERKA OTKRILA NOVU TEORIJU U VEZI NESTALE PODMORNICE: Procureli mejlovi, onda je ova astrofizičarka otkrila nešto BIZARNO: Zaglavljeni su na dnu okeana! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.06.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objedinjeni tim radi neumorno kako bi pronašao nestalu podmornicu Titan.

SRPSKA TIKTOKERKA OTKRILA NOVU TEORIJU U VEZI NESTALE PODMORNICE: Procureli mejlovi, onda je ova astrofizičarka otkrila nešto BIZARNO: Zaglavljeni su na dnu okeana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kako navodno tvrde zaposleni u kompaniji koja je napravila podmornicu, "Oušngejt", putnici u slučaju da potonu imaju instrukcije da lupaju u plafon na svakih 30 minuta.

Objedinjeni tim radi neumorno kako bi pronašao nestalu podmornicu Titan, rekao je danas kaže kapetan Obalske straže Džejmi Frederik.

Srpska tiktokerka, koja za sebe navodi i da je astrofizičarka na ovoj društvenoj mreži snimila je nekoliko snimaka posvećenih upravo ovoj temi.

Ona je ovaj put otkrila dva interesantna, mada neproverena podatka.

 

 

Prvo, kako navodno tvrde zaposleni u kompaniji koja je napravila podmornicu, "Oušngejt", putnici u slučaju da potonu imaju instrukcije da lupaju u plafon na svakih 30 minuta kako bi taj zvuk "pokupio" sonar polovila koja traže potonule ljude.

- Ovo isto nije potvrđeno, ali navodno, neko iz departmana za Državnu bezbednost je skrinšotovao mejlove da su sonar-bove otkrile zvuke koji se čuju i liče na lupanje. Baš zato je rečeno da lupaju na 30 minuta, da bi bio pravilan interval - kaže.

Kako kaže, to verovatno znači da je posada živa, ali "da su zaglavljeni na dnu okeana i nemaju pojma gde".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Genarro

22.06.2023 23:12

Sad im milijarde nista ne znace