BORBA ZA ŽIVOT 5 MILIJARDERA BIĆE OKONČANA SUTRA U OVO VREME! Nove MRAČNE prognoze u dramatičnoj trci sa vremenom - ne piše im se dobro (VIDEO)

Autor:

Svet

21.06.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da se podmornica, koja se izgubila u nedelju uveče, zaglavila u olupini Titanika dok je bila na ekspediciji.

BORBA ZA ŽIVOT 5 MILIJARDERA BIĆE OKONČANA SUTRA U OVO VREME! Nove MRAČNE  prognoze u dramatičnoj trci sa vremenom - ne piše im se dobro (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U toku je četvrti dan dramatične potrage za podmornicom Titan koja je nestala spuštajući se do olupine Titanika koja se nalazi 3.800 metara pod morem u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi.

Američka obalna straža predviđa da će se zalihe kiseonika u podmornici Titan potrošiti najkasnije do sutra u 13.08 sati po našem vremenu.

Prema "Oušn gejt" operateru Titana, brod ima 96-satne zalihe kiseonikom u slučaju opasnosti.

U podmornici je petoro ljudi: britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor "Oušn gejta", kompanije koja upravlja Titanom.

Horizon Maritajm, kanadska kompanija koja je suvlasnik istraživačkog broda Polar Prince s kog je lansirana podmornica Titan, objavila je saopštenje nakon konferencije za novinare. Kažu da preduzimaju sve da spasu posadu.

Sumnja se da se podmornica, koja se izgubila u nedelju uveče, zaglavila u olupini Titanika dok je bila na ekspediciji, da se dogodio kvar i da je izgubila vezu, ili da je samo jednostavno izgubila vezu sa centralom, ali i dalje funkcioniše.

Podmornica obično šalje signale svom matičnom brodu svakih 15 minuta, ali signali nisu primljeni nekoliko sati, nakon čega su raspoređene spasilačke ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading