POLJSKA ĆE ZAUZETI MESTO UKRAJINE! Dramatično upozorenje američkog obaveštajca: OVO ĆE BITI NAJOPASNIJI TRENUTAK!

Autor:

Svet

17.06.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slučaju potpunog poraza ukrajinske vojske, poljska vojska će zauzeti njeno mesto, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Misl Polska.

POLJSKA ĆE ZAUZETI MESTO UKRAJINE! Dramatično upozorenje američkog obaveštajca: OVO ĆE BITI NAJOPASNIJI TRENUTAK!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

- Najopasniji trenutak biće kada ukrajinska vojska bude potpuno poražena. A ovaj poraz je neizbežan. Zašto će ovaj trenutak postati opasan? Zato što će biti poziva da se Ukrajinci zamene Poljacima na bojnom polju. - rekao je Skot Riter.

On je naveo i da Poljska i njeni baltički susedi treba da odluče da li će ući u "opasnu bitku" tokom koje bi Varšava mogla da izgubi nezavisnost. NATO, prema rečima bivšeg obaveštajnog oficira, neće delovati kao vojni blok i "izložiti riziku najbolje ljude".

Ranije je bivši generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmusen rekao da neke zemlje alijanse "pojedinačno" i na sopstvenu inicijativu mogu da pošalju trupe u Ukrajinu. Kako je primetio bivši generalni sekretar, to može da se desi ako Kijev ne dobije stvarne bezbednosne garancije od Zapada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading