POSVAĐAO SE SA KOMŠIJOM, PA IM UBIO DETE! Horor u Francuskoj: Ispalilo rafale na porodicu koja je roštiljala, mlađa ćerka se jedva spasila!

Autor:

Svet

12.06.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do incidenta je došlo u subotu uveče.

POSVAĐAO SE SA KOMŠIJOM, PA IM UBIO DETE! Horor u Francuskoj: Ispalilo rafale na porodicu koja je roštiljala, mlađa ćerka se jedva spasila!

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Devojčica (11) ubijena je u subotu uveče u Bretanji, na severozapadu Francuske, nakon što se komšija iznenada pojavio i zapucao na porodicu, koja je bila okupljena u dvorištu oko roštilja.

U pucnjavi su povređeni i roditelji, dok je njihova mlađa ćerka uspela da pobegne kod komšija i prođe nepovređeno.

Oko 22 sata, muškarac se pojavio iznenada, prema saopštenju tužilaštva i nekoliko puta pucao u porodicu iz svoje puške.

- Mislili smo da se igraju sa petardama - rekao je za BFMTV Janik, još jedan komšija koji je čuo pucnje.

Najmlađa devojčica je uspela da pobegne i skloni se kod komšija.

- Dete je došlo trčeći i vikalo: moja sestra je mrtva! - ispričao je komšija. Ona je ta koja je digla uzbunu i omogućila da pomoć stigne brzo.

Drugi komšija je rekao da je video celu porodicu ispod hrasta, u dnu bašte koju vidi iz svoje kuće. "Dve devojčice su se igrale na ljuljašci, roditelji su sedeli na svojoj klupi i roštiljali", rekao je on.

Nakon što su hitne službe stigle na lice mesta oko 22 sata, pronašle su beživotno telo devojčice.

U pucnjavi su povređeni i roditelji, a otac (52) je u teškom stanju. On je pogođen u glavu i nalazi se između života i smrti, dok je majka (49) pogođena u leđa i glavu.

Prema istrazi, navodni napadač komšija porodice, penzionisani holandski državljanin (71).

Nakon pucnjave, vratio se kući i sakrio se sa ženom, prema tužilaštvu. Nakon pregovora, oboje su se predali i uhapšeni su oko 23 sata.

Tužilac je u nedelju rekao da "razlozi tragedije još nisu poznati". Prema prvim elementima istrage, jedan od načina da se objasni ova tragedija je mogući sukob među komšijama.

Konkretno, holandski penzioner i porodica su očigledno bili u sukobu nekoliko godina oko parcele koja se graniči sa dva imanja, prema tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading