KOSTA SA SVOJIM ŽRTVAMA OBILAZIO FRANCUSKU: Neviđene fotografije sa ekskurzije - ovaj detalje je posebno jeziv

Autor:

Hronika

08.06.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta K. je u januaru boravio na istoku Francuske u mestu Žeks, sa grupom svojih vršnjaka iz razreda, od koje je neke samo četiri meseca kasnije usmrtio.

KOSTA SA SVOJIM ŽRTVAMA OBILAZIO FRANCUSKU: Neviđene fotografije sa ekskurzije - ovaj detalje je posebno jeziv

Foto: Društvene mreže

Na fotografijama se može primetiti da je grupa koja je učestovala u jezičkom kampu, bila vrlo aktivna, pa su svaku priliku koristili da obiđu lokalne znamenitosti ali i da uživaju u tamošnjim specijalitetima.

Ono što posebno privlači pažnju, jeste to što je Kosta K. na svakoj fotografiji izolovan od ostatka ekipe, u kojoj je bila i pokojna E.K. koju je ovaj dečak upucao 3. maja zajedno sa još osam učenika i čuvara škole, piše Informer.

Takođe, on na većini fotografija drži ruke u džepovima, a u bioskopskoj sali je uslikan kako gleda u telefon, dok ostala deca poziraju sa osmehom. 

Na slici koja je uslikana u toku ručka, Kosta K. sedi na čelu stola i pozira, do su oko njega ostale devojčice.

 

Jedan od organizatora jezičkog kampa u mestu Žeks, nakon tragedije koja je potresla Srbiju se oglasio i prisetio ekipe u kojoj je bio i Kosta K. a koja je krajem januara boravila u Francuskoj.

- Skrhan bolom i još uvek u šoku izazvanim nemilim događajem, kojim su ugašeni mladi životi, nevine dece, a mnogi roditelji pokriveni velom večne tuge, 3. maj ćemo proglasiti danom žalosti. Neka nasmejana lica sa fotografija iz januara se sada smeju u raju, neka im je pokoj duši- između ostalog je napisao organizator.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Kamp

08.06.2023 19:22

Fotografije jasno pokazuju da nešto nije u redu. Zašto je toliko izolovan od grupe ili skoro na bezbednoj udaljenosti? Da li se tamo desilo nešto što još nije javno objavljeno? I da li to već ima veze sa roditeljima?

Odgovori 9 30
Jana

08.06.2023 21:58

@Kamp - @Kamp A zasto mislis da se nesto tamo desilo, pa jedini muskarac medju zenama. On nije tip koji ce da prigrli zenske, mozda malo spartanski vaspitavan a mozda i ne voli da se slika. Meni fotke deluju ok

Odgovori 15 12
Nina

08.06.2023 23:46

@Kamp - Meni deluje sve ok,sa gledista majke koja ima decaka koji je u pubertetu kao i ovaj normalno je da se u tim godinama stide i udalje od devojcica nista sporno se ne vidi.sve je normalno i shodno tim godinama

Odgovori 15 15
Majka

11.06.2023 18:11

Kao majka, malo starijeg decaka ne vidim nista nenormalno na slikama. Sva deca su razlicita. Neka bi da budu u centru paznje, a neka ne smeju da prkdju ni periferiji dogadjaja. Pobogu, nisu svi stidljivi potencijalne masovne ubice.