IZ ČELJUSTI MEDVEDA VIRILA LJUDSKA GLAVA! Krvoločna zver pronađena kako šeta sa pecaroškim kombinezonom, policija otkrila HOROR!

Autor:

Svet

17.05.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim je međutim tokom potrage otkrio i ljudsku glavu.

IZ ČELJUSTI MEDVEDA VIRILA LJUDSKA GLAVA! Krvoločna zver pronađena kako šeta sa pecaroškim kombinezonom, policija otkrila HOROR!

Foto: Shutterstock

Policija na Hokaidu već danima traga za nestalim pecarošem za koga veruju da ga je pojeo medved nakon što je ljudska glava pronađena u blizini jezera gde je pecao.

Tošihiro Nišikava (54) je poslednji put viđen u nedelju kad je došao na pecanje na veštačkom jezeru u prirodnom parku prefekture Šumarinaj. Jedan od zaposlenih u parku prirode podigao je uzbunu kasnije tog dana nakon što je ugledao medveda kome je ribolovački kombinezon visio iz usta, prenosi Yahoo.

Lokalna policija počela je lov na medveda, a prema rečima gradskog zvaničnika jedna životinja je ubijena u ponedeljak.

Tim je međutim tokom potrage otkrio i ljudsku glavu. Trenutno se radi na utvrđivanju da li pripada Nišikavi.

Hokaido je dom usurskog mrkog medveda koji je nešto manji rođak severnoameričkog grizlija, ali je mnogo veći od japanskog crnog medveda. Obično izbegavaju ljude, ali policija na Hokaidu kaže da ima sve više prijava da su viđeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading