SAMLELI BEBU U MAŠINI ZA MESO, PA JE SPAKOVALI U 13 KESA: Evo zašto su je ubili (VIDEO)

Autor:

Svet

02.05.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv muža, menadžera u preduzeću za proizvodnju meda, i njegove supruge dečjeg lekara pripravnika, pokrenuti su krivični postupci.

SAMLELI BEBU U MAŠINI ZA MESO, PA JE SPAKOVALI U 13 KESA: Evo zašto su je ubili (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Ruski par uhapšen je jer je svoju osmomesečnu ćerku isekao na komade i samleo delove njenog tela pomoću mašine za mlevenje mesa.

Dete je umrlo kada ju je otac Jakov Majboroda (33) udario dok je pokušavao da udari majku Anastasiju, navodi se u izveštaju pozivajući se na izvore iz ruske policije.

Nakon što su shvatili da je beba umrla, par je odlučio da raskomada telo i pozove policiju tvrdeći da im je ćerka kidnapovana. Međutim, kada je policija stigla u njihov dom u gradu Rostov na Donu na jugu Rusije, uhapsila je par zbog sumnje za ubistvo.

 

 

Policajci su pretresli stan i pronašli mašinu za mlevenje mesa i noževe sa tragovima krvi, kao i 13 kesa sa posmrtnim ostacima devojčice, javio je Dejli mejl pozivajući se na rusku novinsku agenciju Baza media, prenosi Kurir.

Prema izveštaju ruskih medija, komšije su rekle da su često čule vriske iz stana para nakon što su se uselili pre šest meseci i da su ih socijalne službe posetile više puta.

Otac Jakov je na dan zločina „bio nasilniji nego inače“, a buka i vriskovi su „naglo prestali“, navodno su rekle komšije.

„Na dan ubistva bio je nasilniji nego inače, a onda je naglo prestala buka i dečji plač“, preneli su mediji.

„Komšije su osetile da nešto nije u redu, ali nisu mogle da zamisle da su u to vreme iza zida roditelji pokušavali da se otarase tela svoje ubijene ćerke.“

U izveštaju se navodi:

"Skoro svakog dana drugi stanovnici slušaju zlostavljanje supružnika i plač malog deteta. Tokom ovih meseci nekoliko puta su ih posetili inspektori za maloletnike".

Protiv muža, menadžera u preduzeću za proizvodnju meda, i njegove supruge dečjeg lekara pripravnika, pokrenuti su krivični postupci. Paru je sudija odredio pritvor do 28. juna do dalje istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading