KAMILA VIŠE NIJE KRALJICA SUPRUGA! Pogledajte kako izgleda pozivnica za krunisanje kralja Čarlsa III, OVA titula upotrebljena prvi put! (FOTO)

Autor:

Svet

05.04.2023

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamila će titulu promeniti nakon ceremonije krunisanja.

KAMILA VIŠE NIJE KRALJICA SUPRUGA! Pogledajte kako izgleda pozivnica za krunisanje kralja Čarlsa III, OVA titula upotrebljena prvi put! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls III i kraljica Kamila

Kamila će sada biti kraljica, objavila je palata prvi put na zvaničnom pozivu za krunisanje kralja Čarlsa IIISedam meseci nakon smrti monarha, Kamilina titula će se zauvek promeniti.

Na zvaničnom pozivu za krunisanje, koji je dizajnirao Endru Džejmison, heraldički umetnik i iluminator rukopisa, prvi put piše: kralj Čarls III i kraljica Kamila.

Kamila će u budućnosti biti poznata samo kao kraljica Kamila.

Foto: Tanjug/AP

Pozivnica za krunisanje

Visoki izvor iz Palate je rekao:

- Imalo je smisla nazivati Njeno Visočanstvo Kraljicom suprugom u prvim mesecima vladavine Njegovog Veličanstva, da bi se razlikovalo od Njenog Veličanstva kraljice Elizabete II. 'Kraljica Kamila' je odgovarajući naslov za suprotstavljanje 'Kralju Čarlsu' na pozivu. Krunisanje je pravo vreme da počnete da koristite 'Kraljicu Kamilu' u zvaničnom svojstvu. Sve bivše kraljice su bile poznate kao 'Kraljica' plus njihovo ime. -

Veb stranica kraljevske porodice biće promenjena iz kraljice supruge u kraljicu nakon krunisanja.

Na nedavno objavljenoj slici Kamila nosi haljinu Fiona Clare sa bisernom ogrlicom sa dijamantskom kopčom.

Pokojna kraljica Elizabeta II prošlog februara izrazila je „iskrenu želju“ da njena snaja bude poznata kao kraljica supruga kada Čarls postane kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading