NOVI SNIMAK EKSPLOZIJE U KOJOJ JE POGINUO RUSKI VOJNI BLOGER! Pogledajte šta je uradila devojka koja mu je poklonila figuricu-bombu! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.04.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatarski je poginuo u eksplozii koja se dogodila u nedleju u kafiću u Sankt Peterburgu.

NOVI SNIMAK EKSPLOZIJE U KOJOJ JE POGINUO RUSKI VOJNI BLOGER! Pogledajte šta je uradila devojka koja mu je poklonila figuricu-bombu! (VIDEO)

Foto: Twitter/NOELreports

Novi, duži snimak koji je nastao neposredno pre eksplozije u kafiću u Sankt Peterburgu u kojem je eksplozivom ubijen Vladlen Tatarski (Maksim Fomin), uticajni ruski vojni bloger koji je izveštavao iz Ukrajine, osvanuo je na društvenim mrežama.

Podsetimo, ruske bezbednosne snage su zbog učestvovanja u bombaškom napadu uhapsile Darju Trepovu, devojku koju sumnjiče da je u kafić unijela stauu u kojoj je navodno bilo 200 grama eksploziva. 

Na snimku se vidi kako Tatarski poziva Trepovu, koja je njegovom suradniku navodno predala figuricu, da sedne blizu njega i to u trenutku kad se počela udaljavati. Ona ga posluša i seda na stolicu nedaleko od Tatarskog.

 

 

Tatarski njoj uputio poslednje reči?

Tatarski i Trepova razmenili su nekoliko reči neposredno pre eksplozije, koja se takođe čuje na snimci. Poslednje njegove reči upućene Trepovoj su "no, sve je to za javnost". 

Trepova potom pruža ruke prema Tatarskom, a potom njima prekriva vlastito lice. U tom trenutku čuje se eksplozija koja je ubila ruskog blogera i povredila na desetine ljudi.

- Morala bi biti luda da svojevoljno sedne tako blizu epicentru neminovne eksplozije. - 

Novinar Leonid Rogozin, koji je na Tviteru objavio snimak, ističe kako bi osoba morala "imati čeličnu volju" ili "biti potpuno luda" da svojevoljno sedne tako blizu epicentru eksplozije za koju zna da će se neminovno dogoditi za par trenutaka.

Rogozin ističe i da u trenutku eksplozije Trepova u rukama nema nikakav prekidač ili mobilni telefon kojim bi aktivirala eksplozivnu napravu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading