SNAŽNA EKSPLOZIJA U KAFIĆU U SANKT PETERBURGU! Poginuo poznati vojni bloger koji je izveštavao iz Ukrajine, POZNAT KAO POBORNIK RATA! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.04.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeno je najmanje 7 osoba.

SNAŽNA EKSPLOZIJA U KAFIĆU U SANKT PETERBURGU! Poginuo poznati vojni bloger koji je izveštavao iz Ukrajine, POZNAT KAO POBORNIK RATA! (VIDEO)

Foto: Twitter

Eksplozija u kafiću u Sankt Peterburgu

Prema prvim informacijama, u eksploziji koja se dogodila u kafiću u Sankt Peterburgu poginuo je ruski bloger Vladlen Tatarski.

Kako prenosi BBC, u eksploziji je poginuo poznati vojni bloger u Rusiji koji je izveštavao sa linije borbe u Ukrajini.

Za sada se nezvanično saznaje da je povređeno najmanje 16 osoba. Svima je ukazana lekarska pomoć. 

Na lice mesta izašlo je 13 ekipa Hitne pomoći.

Jedan neimenovan izvor tvrdi da nakon eksplozije u kafiću nije došlo do požara.

 

 

Organizator događaja: Preuzeli smo mere bezbednosti!

Prema informacijama RIA Novosti, eksplozivnu napravu je najverovatnije donela ženska osoba kao poklon Tatarskom. Predpostavlja se da je u pitanju bila neka vrsta figurice koju je još nepoznata osoba poklonila ratnom dopisniku.

Organizator događaja u Sankt Peterburgu, gde je u eksploziji poginuo vojni bloger Tatarski, rekao je da je preduzeo mere bezbednosti, ali one nisu bile dovoljne.

 

 

Ko je Vladlen Tatarski?

Vladlen Tatarski (pravo ime Maksim Fomin) bio je istaknuti bloger i glasni pobornik ruskog rata u Ukrajini.

Prošle godine je stekao posebnu slavu nakon što je objavio video snimljen unutar Kremlja u kojem je rekao: „Pobedićemo svakoga, ubićećemo svakoga, opljačkaćemo svakoga po potrebi. Baš kako nam se sviđa“.

Izvori iz ministarstva unutrašnjih poslova koje citira ruska novinska agencija RIA rekli su da je bomba sakrivena u statui koja je Tatarskom predstavljena u kutiji kao poklon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading