MALOLETNI MONSTRUM 114 PUTA IZBO DEVOJČICU (13), NJEGOVE REČI SU SABLASNULE ZEMLJU: Evo koja mu je bila KAZNA za svirep zločin!

Autor:

Svet

25.03.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kada je sudija izrekao kaznu, cela porodica je briznula u plač!

MALOLETNI MONSTRUM 114 PUTA IZBO DEVOJČICU (13), NJEGOVE REČI SU SABLASNULE ZEMLJU: Evo koja mu je bila KAZNA za svirep zločin!

Foto: Shutterstock

Maloletni ubica iz SAD Ejden Fuči (16), koji je čak 114 puta izbo nožem 13-godišnju navijačicu Tristin Bejli i školskog druga, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Presudi je doprinela i izjava Fučija koji je rekao da želi da oseti kako je ubiti.

Fuči, koji je tada imao 14 godina, priznao je krivicu za ubistvo koje se dogodilo u slepoj ulici u mirnom naselju na Floridi 2021. godine.

Pošto je Fuči maloletan, po zakonu ne može dobiti smrtnu kaznu. Fuči ima rok od 30 dana za ulaganje žalbe na odluku sudije. Posle 25 godina zatvora, moći će da mu se preispita kazna, prenosi Dejli mejl.

Tokom napada, Tristin je bila svesna i svim silama je pokušavala da se odbrani od napada, ali je „pretrpela bolnu i užasnu smrt od ruke nekoga kome je verovala“, rekao je sudija R. Li Smit. Ona je imala čak 49 odbrambenih rana.

Kada je sudija Li Smit izrekao kaznu, cela porodica Bejli je briznula u plač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading