GOLMAN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO MILENE SILOVAO NEKOLIKO ŽENA!? Dve devojke ga optužile za napad, bio pod istragom zbog UHOĐENJA (FOTO)

Autor:

Svet

22.03.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je napao Milenu, koja je nestala sa rođendanske žurke pa nakon par sati pronađena sa teškim povredama gola na obližnjem fudbalskom terenu, navodno je seksualno zlostavljao još neke devojke.

GOLMAN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO MILENE SILOVAO NEKOLIKO ŽENA!? Dve devojke ga optužile za napad, bio pod istragom zbog UHOĐENJA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Policija okupirala mesto smrti muškarca/Ilustracija

Džoel G. (20), golman iz Nemačke, koji je optužen za silovanje i ubistvo Milene O. (19) na rođendanu u Bramšeu, suočava se sa novim teškim optužbama.

 

 

Pre nego što je napao Milenu, koja je nestala sa rođendanske žurke pa nakon par sati pronađena sa teškim povredama gola na obližnjem fudbalskom terenu, navodno je seksualno zlostavljao još neke devojke.

Dve žene su prijavile Džoela za seksualni napad, prenosi Bild. Navodno se radi o silovanju i pokušaju silovanja, prenose nemački mediji.

Javno tužilaštvo već istražuje optužbe i proverava se da li su izjave devojaka tačne.

 

 

Prema navodima tužioca, osumnjičeni za ubistvo Milene nije ranije osuđivan. Bild prenosi da je Džoel takođe bio pod istragom zbog uhođenja u prošlosti.

Portparol javnog tužilaštva u Osnabriku potvrdio je da je postupak obustavljen 2020. godine nakon što je javno tužilaštvo donelo vaspitnu meru. Mlada žena koju je navodno progonio pre tri godine nije ubijena Milena O.

Bivši školski drugovi su takođe opisali Džoela kao mušklarca sa dva lica: bio je fin, ali je umeo da bude i grub.

- Delovao je smešno jer je nekad imao mizogene izjave - rekli su njegovi prijatelji.

Podsetimo, do zločina je došlo u subotu 4. marta 2023. uveče tokom proslave 18. rođendana.

Naime, dve devojke su slavile punoletstvo u festivalskoj dvorani u nemačkom gradu Bramše. Oko 1:30 sati gosti su primetili da je nestala 19-godišnja devojka.

Posle duge potrage, ona je pronađena oko 2:40 časova u polju sa teškim povredama. Uprkos spasilačkim naporima, devojka je preminula ubrzo nakon dolaska u bolnicu.

Stravičan zločin se očigledno dogodio dok je zabava bila u punom jeku.

Tužilac dr Aleksandar Retemejer je potvrdio za Bild da je osumnjičeni uhapšen naknadno, u svom stanu.

- Uhapšen je u svom stanu, nije bio pijan. Gosti na žurci su dali tragove o njemu. Veruje se da je bio blizak sa žrtvom - rekao je tužilac.

Prema njegovim rečima, nalazi jasno ukazuju na seksualni prestup, a žrtvi je pocepana odeća.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading