STALJIN JE TAKVE STRELJAO! Prigožin nikad oštrije kritikovao ruskog političara, rekao mu da nastavi da se bavi KUVANJEM!

Autor:

Svet

25.02.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prigožin je odgovorio na izjave Kuivaševa.

STALJIN JE TAKVE STRELJAO! Prigožin nikad oštrije kritikovao ruskog političara, rekao mu da nastavi da se bavi KUVANJEM!

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

Jevgenij Prigožin, osnivač i šef grupe Vagner, kazao je da treba strijeljati ruskog političara koji ga je kritikovao i rekao da je bolje da se bavi kuvanjem.

Naime, guverner Sverdlovska Jevgenij Kuivašev poručio je Prigožinu, koji se inače bavi i ugostiteljstvom, da se drži svog posla s hranom.

- Ako svaki poslovni čovek koji zarađuje na školskim obrocima pokuša voditi državu, nećemo daleko stići. Svi bi trebali gledati svoja posla. Kuvajte kotlete i testeninu, a mi u regijama ćemo sami rešavati svoje probleme - kazao je Kuivašev za lokalne novine 66.ru, a prenosi Skaj Njuz.

Staljin je streljao takve kao ti

Vrlo brzo nakon ove izjave usledio je i odgovor šefa Vagnera.

- Tokom rata 1941.-45., koji se sada ponavlja, Staljin je jednostavno streljao ljude poput tebe. Mislim da ćemo se uskoro vratiti u ta vremena. Siguran sam da će ubrzo ljudima prekipeti i da će krenuti na tebe i tebi slične s vilama - poručio mu je Prigožin.

Čelnik Vagnera je nedavno optužio ruske vlasti da blokiraju snabdevanje naoružanja potrebnog njegovim borcima, čak je objavio jezivu fotografiju na kojoj se vide leševi i komentirao da su vojnici umrli zbog nedostatka zaliha.

Rusko ministarstvo obrane opovrgnulo je ove optužbe i reklo kako čini sve što može da dopremi sve što je potrebno na crtu bojišnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading