SRPKINJA UBIJENA U ŠVAJCARSKOJ: Telo nađeno u šumi umotano u tepih

Autor: Novosti, Republika

Svet

02.02.2018

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabela Todorović (21) pronađena mrtva kod grada Turgija u Švajcarskoj. Nestanak nesrećne devojke prijavljen u novembru prošle godine.

RepublikaFoto: Facebook
Izabela Todorović

Umotana u tepih, dvesta metara duboko u šumi, pored grada Turgija u Švajcarskoj gde je živela, Izabela Todorović (21) pronađena je mrtva pre sedam dana, a DNK analize danas su potvrdile njen identitet.

Za istragu ovog zločina formiran je specijalni tim u Turgiju, a policija zasada ne zna kako, kada i gde je ubijena ova mlada žena.

Sve do vesti o pronalaženju ženskog tela u šumi, porodica Todorović se nadala da je Izabela ipak živa. Početkom novembra, u noći kada je nestala, bila je na piću u Cirihu sa drugaricom, posle čega joj se gubi svaki trag.

Tepih u kom je pronađena umotana, prema navodima lokalnih medija, viđen je u šumi još krajem decembra. Zato se sumnja da je telo sakriveno tu još u vreme katoličkog Božića. Izabelu je pronašao vlasnik imanja i šume Manfred Hunciker (78).

Iako javno ne potvrđuje da je reč o ubistvu, policija ipak sumnja da je reč o nasilnom zločinu.

RepublikaFoto: wikimedia.org/mtzn

- Prema dosadašnjim tragovima, telo umotano u svetlozeleni tepih dopremljeno je vozilom do šume u toku popodneva 24. decembra 2017 - saopštili su iz švajcarske policije, koja intenzivno traga za svedocima.

Izabelina porodica, roditelji Violeta (42) i Ervin (46), sestra Julijana (19) i brat Ivan (26), do poslednjeg trenutka gajili su nadu da je devojka ipak živa.

- Bila je u baru u društvu sa dva muškarca - kaže Izabelin brat.

Policija je od Violete uzela uzorak pljuvačke radi DNK analize. Pre nego što joj je potvrđeno da je pronađeno Izabelino telo, Violeta je posumnjala da je reč o ubistvu.

- Ne sumnjam ni u koga, Izabela nije imala dečka. Kroz šta je sve prošla? Da li je patila - pita se Violeta Todorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading