HTEO JE DA SE NAŠALI SA SUPRUGOM, ALI JE POGREŠIO! Ona je sela na pod i zaplakala! Gore društvene mreže: Zašto si ovo objavio? (VIDEO)

Autor:

Svet

11.11.2022

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslana šala.

HTEO JE DA SE NAŠALI SA SUPRUGOM, ALI JE POGREŠIO! Ona je sela na pod i zaplakala! Gore društvene mreže: Zašto si ovo objavio? (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen

Nakon što je na društvenim mrežama pokazao kako je svoju suprugu 'uradio na foru' i rasplakao, anonimni muškarac je razbesnio svoje pratitelje koji njegovu šalu nisu smatrali duhovitom; verovatno zbog toga jer mu je zbog nje supruga završila na podu kupaonice, jecajući...

 

 

On je naime u svom kratkom TikTok videu na @thecrazyfamilynoo pokazao kako je u svoje nošene pantalone stavio kondom, a onda ih bacio na pranje. Nakon što je iscenirao da ona pronađe kontracepciju, kamera je spremno čekala da žena proveri džepove, prenosi Večernji.

Nisam stvarno očekivao da će početi da plače... - rekao je, a njegov zlobni humor pogledalo više od 400.000 pratilaca i gotovo nikome nije bio smešan.

- Sada će te stalno gledati preko ramena, misleći da joj se nešto sprema... - napisao je jedan pratilac.

-Ona zaslužuje bolje od tebe - dodao je drugi kritično.

- Upravo si joj dao razlog da uvek sumnja u tebe. Poverenje je narušeno, čak i ako ti to ne kaže - upozorio je treći, a većina se složila i da ne mogu da veruju da je snimak sa neuspelom forom i uplakanom suprugom ipak objavio onlajn.

- Mislim da ćeš od sada sam prati svoje pantalone - našalio se neko, prenosi San.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading