MALOLETNI SINOVI KADIROVU DOVELI TRI UKRAJINCA: Pojavio se šokantan snimak iz Groznog, mladići ocu POKLONILI zarobljenike (VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2022

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega je ovaj "dar" veoma razgalio.

MALOLETNI SINOVI KADIROVU DOVELI TRI UKRAJINCA: Pojavio se šokantan snimak iz Groznog, mladići ocu POKLONILI zarobljenike (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na Tviteru se pojavio krajnje neverovatan video u kojem sinovi Ramzana Kadirova svome ocu u Grozni u Čečeniji dovode na poklon tri ukrajinska ratna zarobljenika.

Naime, čečenski lider nedavno je objavio da će trojicu sinova, koji imaju 14, 15 i 16 godina, poslati u Ukrajinu na front kako bi se borili uz rusku vojsku.

U objavi na Telegramu, Kadirov je tada napisao kako je vojna obuka njegovih sinova počela još davno i da je sada vreme da iskuse pravu borbu.

Momci su, čini se, svoga oca ozbiljno shvatili te mu u znak zahvalnosti doveli tri zarobljena Ukrajinca.

 

 

Oca Ramzana "poklon" je vrlo razgalio i on s ponosom gleda svoje sinove-ratnike i zarobljenike koje su mu darovali.

Komentari na društvenim mrežama su nešto manje oduševljeni i smatraju kako je ovde reč o modernom ropstvu, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading