Kadirov tvrdi da je tri maloletna sina poslao da ratuju u Ukrajini! Objavio njihove snimke sa oružjem u rukama! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.10.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akhmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina, ali njihova vojna obuka počela je davno, gotovo od malih nogu, rekao je Kadirov.

Kadirov tvrdi da je tri maloletna sina poslao da ratuju u Ukrajini! Objavio njihove snimke sa oružjem u rukama! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/The Insider

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je video na kojem se vide njegova trojica maloletnih sinova kako su pod punom ratnom opremom stigli u Mariupolj. Kadirov je objavio i video na kome navodno jedan od njegovih sinova puca prema ukrajinskim položajima i Kadirovljevim vojnicima pruža baražnu vatru.

 

 

- Godine ne bi trebalo da budu smetnja u odbrani naše domovine niti kad je obuka vojske u pitanju. Akhmat, Eli i Adam imaju 16, 15 i 14 godina. Ali njihova vojna obuka počela je davno, gotovo od malih nogu. I ne šalim se. Došlo je vreme da se pokažu u pravoj borbi, a njihovu želju samo pozdravljam. Uskoro će izaći na prvu crtu i biće na najtežim deonicama - rekao je Kadirov početkom meseca.

Nakon što je to objavio na Telegramu, javio se član ruskog ministarstva obrane Viktor Zavarzin koji je rekao da deca prema ruskom zakonu ne podležu mobilizaciji i ne mogu biti deo vojske. Rekao je i da je Kadirov pravi general, a Čečeni odlični borci.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading