ŠTA NIJE U REDU SA LJUDIMA?! Medicinski radnici maltretiraju bolesnu baku! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Autor:

Svet

07.10.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama počeo je da kruži video snimak na kome se mogu videti medicinski radnici zaposleni u turskoj bolnici kako muče i ismejavaju bolesnu baku koja se nalazi na intenzivnoj nezi!

ŠTA NIJE U REDU SA LJUDIMA?! Medicinski radnici maltretiraju bolesnu baku! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Foto: printscreen/Telegram

mučenje bolesne bake

Na društvenim mrežama i informativnim Telegram kanalima pre nekoliko dana pojavio se potresan i uznemirujuć video snimak koji, kako se navodi, dolazi iz Turske

U opisu klipa tvrdi se da je isti napravljen u jednoj od privatnih bolnica u Istanbulu, tačnije na odeljenju intenzivne nege, a na njemu se može videti starija i bolesna žena koja je prikovana za krevet, nemajući čak ni moć govora i medicinski radnici koji nesrećnu baku muče i ismevaju. 

Oko nje je okupljeno nekoliko medicinskih radnika, dok jedan od njih razbacuje novac po nepokretnoj ženi. Ovo je očigledno zabavljalo sve okupljenje, pa se tako u pozadini snimka može čuti glasan smeh i žamor. Radnik koji razbacuje novac po baki šaljivo joj dobacuje kako "će joj pokloniti milione", što je ostale zaposlene nateralo u grohot. Uznemirujući snimak možete pogledati u nastavku teksta. 

 

Dalje se navodi kako je istragom utvrđeno da je u incidentu učestvovalo osmoro ljudi koji su nakon curenja snimka privedeni policiji

Ipak, ovo nije jedini incident nesrećne bake i, u najmanju ruku, bolesnog osoblja, već se u nastavku pojavljuje još jedan snimak na kome se može čuti upućivanje pogrdnih reči pacijentkinji što je "šaljivdžijama" bio još jedan od štoseva. 

Snimak je nastao pre desetak godina, a dodaje se da je baka preminula u avgustu ove godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading