OTAC BEJZBOL PALICOM NASMRT PRETUKAO ĆERKICU (6)! Nađena na krovu kuće prekrivena posteljinom! Monstrum u zatvoru izvršio samoubistvo! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.09.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džozlinino telo, kako se navodi u izjavi o mogućem uzroku smrti, bilo je postavljeno na krov Bičnerove kuće, ispod bele posteljine.

OTAC BEJZBOL PALICOM NASMRT PRETUKAO ĆERKICU (6)! Nađena na krovu kuće prekrivena posteljinom! Monstrum u zatvoru izvršio samoubistvo! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/The AFC Podcast

Policija je uhapsila Dastina Bičnera (37) nakon što je navodno odveo istražitelje do tela njegove ćerke Džozlin Mari Bičner. Izjava o mogućem uzroku navodi da je devojčica stara šest godina preminula od udaraca tupim predmetom. Džozlinino telo, kako se navodi u izjavi o mogućem uzroku smrti, bilo je postavljeno na krov Bičnerove kuće, ispod bele posteljine.

Vlasti navode da je žrtva nekoliko puta udarena aluminijumskom palicom najverovatnije za bejzbol. Bičner se tereti za krivično delo zlostavljanje dece koje je dovelo do smrti. Sudija mu je prošle nedelje odbio kauciju. Kako prenosi "Sent Džozef njuz pres", Bičner se prošle nedelje obratio sudiji na sudu, ali je ubrzo prekinut.

Oporavljao sam se godinu i po dana - rekao je on sudiji tokom sudske rasprave održane u sredu.

Neke stvari su se dešavale u mom životu... - sudija je prekinuo Bičnera, napominjući da sve što kaže u prisustvu tužilaštva može biti upotrebljeno protiv njega na suđenju.

Policija još nije komentarisala mogući motiv. Džozlin je bila učenica osnovne škole Parkvej u Sent Džozefu.

- Džozlin je bila slatka, pametna, pomalo drska i svojeglava, ali srećna. Sitna sa velikim plavim očima - stoji u čitulji.

- Volela je da boji i pleše. Volela je da se smeje i zadirkuje sa svojim prijateljima i porodicom, kao i ružičastu i ljubičastu boju, duge, jednoroge, šljokice i mašne.

Prema poslednjim informacijama Bičner, koji je bio na uslovnoj slobodi u vreme zločina, izvršio je samoubistvo u zatvoru. Dva puta je osuđivan zbog porodičnog nasilja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading