MISTERIJA NOVE POMOĆNICE KIM DŽONG UNA! Pre funkcije svirala bubnjeve? (FOTO)

Autor:

Svet

16.09.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pomoćnica severnokorejskog lidera Kim Džong Una mogla bi da bude bivša bubnjarka benda Moranbong .

MISTERIJA NOVE POMOĆNICE KIM DŽONG UNA!  Pre funkcije svirala bubnjeve? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bubnjarka na večeri međukorejskog samita 2018. liči na nepoznatu pomoćnicu, sugeriše analiza državnih medija NK Nevs.

Misteriozna nova pomoćnica severnokorejskog lidera Kim Džong Una koja ga je pratila poslednjih meseci, mogla bi da bude bivši član prestižnog Moranbong benda, navodi NK Nevs u analizi slika državnih medija.

Južnokorejski SBS objavio je u sredu da je žena, koju je NK Nevs prvi put identifikovao kao blisku lideru DNRK ranije ove godine, možda Hong Jun Mi (hong-yunmi) i da je bila deo grupe koja je igrala za Kima i bivšeg predsednika Republike Koreje Mun Džae-in tokom njihove prve večere na vrhu u aprilu 2018.

U izveštaju se citira anonimni vladin izvor i nije uključena nijedna slika žene koja se navodno zove Hong, ali NK njuz je pronašao fotografije i video snimak bivše bubnjarke Moranbong benda koji liči na Kimovu novu pomoćnicu.

Bubnjarka i pomoćnica imaju istu prepoznatljivu rupicu na desnom obrazu, što dalje sugeriše da bi mogli biti ista osoba.

Morandisko, blog koji pomno prati Moranbong bend i druge severnokorejske muzičke grupe, rekao je da se žena prvi put pojavila u ulozi glavnog bubnjara krajem 2016. i da je ostala sa bendom najmanje naredne dve godine.

Jedan korisnik je komentarisao na blogu dan nakon samita u aprilu 2018. da su dobili zvaničnu listu učesnika i da je Hong Jun Mi, bubnjar na koncertu za večeru, naveden kao deo Samdžijon orkestra. SBS je takođe prijavio pripadnost, pokazujući sliku dokumenta u svom izveštaju od srede.

Ako bude potvrđeno, to ne bi bio prvi put da je član Moranbong benda postao jedan od najboljih ličnih asistenata Kim Džong Una: Hjon Song Vol, njegov trenutni vrhunski logistički pomoćnik koga se skoro uvek vidi kako upravlja njegovim pokretima tokom javnih nastupa, bio je vođa bend kao i Samdžijon orkestra.

Hjon je takođe postala punopravni član Centralnog komiteta vladajuće Radničke partije Koreje (VPK) 2019. godine, učvrstivši se kao verna politička elita pored svoje uloge pevačice i ličnog asistenta najmoćnijeg čoveka u zemlji.

NK Nevs je ranije objavio da je moguće da bi nova misteriozna pomoćnica mogla biti povezana sa Kimom ili čak možda biti jedna od njegovih starijih polusestara rođenih ranih 1970-ih, ali najnoviji snimak novog pomoćnika koji je emitovan na državnoj televiziji prošle nedelje sugeriše da je premlada.

Verovatno neće biti moguće potvrditi identitet nove pomoći, osim ako državni mediji jednog dana ne otkriju njeno ime, što bi moglo biti moguće ako ona krene stopama Hjona kao dugogodišnji glavni lični asistent Kim, prenosi NK Njuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading