VRISAK UŽIVO: Jezivi momenat kada napadač ubada žrtvu nožem ispred crkve (VIDEO)

Autor:

Svet

16.09.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sečivom od 30 cm napadač je ubo mladića i to naočigled zapanjenih prolaznika, od kojih je jedan i zabeležio ovaj stravični incident.

VRISAK UŽIVO: Jezivi momenat kada napadač ubada žrtvu nožem ispred crkve (VIDEO)

Foto: Printcreen/ The Sun

Dobro poznate scene uboda ogoromnim sečivom iz filma "Vrisak" oživele su Hadersfildu, u Zapadnom Jorkširu u Velikoj Britaniji, kada je napadač obučen u crno, sa sve kapuljačom na glavi, sablasnog izgleda, "iz čista mira" ubo prolaznika nožem i to ispred crkve.

Ljude koji su se našli u blizini prestravila je ova scena, a na sreću, jedan od njih je telefonom uspeo da zabeleži ovaj incident, zahvaljujući čemu policija sada traga i za počiniocem i za žrtvom.

Veštačenjem snimka, policajci su potvrdili da su povrede nastupile usled uboda sečivom dugačkim 30 cm, ali da nisu opasne po život.

Osumnjičeni je i dalje u bekstvu i policajci ga još uvek nisu pronašli.

- Ovo je ozbiljan incident koji se dogodio na ulicama centra grada Hadersfilda usred bela dana. U okrugu ozbiljno shvatamo ovaj napad nožem i radimo na identifikovanju odgovornih. Videli smo video snimak koji je kružio na društvenim mrežama i sprovodimo niz istraživanja. Lokalni policijski timovi će vršiti dalje patrole u ​​tom području kako bi pružili sigurnost javnosti - saopštio je detektiv inspektor Ričard Halm, izveštava The Sun.

Detektivi sada rade na prikupljanju podataka tako što ispituju svedoke.

Informacija od koje su počeli svoju istragu je obaveštenje Kraljevske bolnice, koja je izvestila o dvojici ranjenih muškaraca, koji su u nju došli sa povredama od noža, koje nisu opasne po život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading