CELA SRBIJA SLUŠA REČI KADIROVA: Čečenski lider se oglasio o Kosovu, OZNAČIO I GLAVNE KRIVCE ZA ESKALACIJU NASILJA!

Autor:

Svet

01.08.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Čečenije Ramzan Kadirov prokomentarisao je aktuelnu situaciju na Kosovu i Metohiji nakon što su tenzije dostigle maksimum posle šokantne odluke samozvanog prištinskog premijera Aljbina Kurtija da zabrani automobile sa srpskim tablicama.

CELA SRBIJA SLUŠA REČI KADIROVA: Čečenski lider se oglasio o Kosovu, OZNAČIO I GLAVNE KRIVCE ZA ESKALACIJU NASILJA!

Foto: Tanjug/AP

Prema mišljenju Kadirova, uzrok sukoba između Srbije i samoproglašene republike Kosovo je toliko besmislen i banalan da nema nikakve sumnje da je rezultat huškanja NATO.

- Shvativši da njihov planovi u Ukrajini propadaju, zapadna Alijansa je odlučila da pokrene živu ranu na Balkanu. A dvostruko je uvredljivo što se, sa jedne strane, koju huška NATO, nalaze kosovski muslimani - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Kadirov je potom dodao još žešću izjavu:

- Zapamtite, za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom pod bilo kojim izgovorom, tako da će na kraju oni koji će, po dolasku Spasitelja, morati stati pod njegovu zastavu i zbaciti Dedžala (Antihrist). Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO iz jednačine i razmišljaju o svojoj budućnosti. I tada će doći do razumevanja problema i njegovog rešenja. Postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima - naveo je Kadirov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aco

01.08.2022 09:49

Sa njima je nemoguć su život. Oni su zveri. To su u poslednjem veku i dokazali. Primili smo IH, dali im zemlju i tražili samo to da budu lojalni građani Srbije ali NE! Činili su zverstva.. Neviđena... NATO ih je od terorista proglasio u oslobodioce.. ČEGA? MOJE SVETE ZEMLJE? .... Oni su svoje poverenje iskoristili i zloupotrebili na najgori način. Sa njima zajedno više nema života...Točak istorije je pokrenut tako da je sada naša sveta dužnost da vratimo silom oteto iz naše duše, iz našeg srca... citiram Rimsko pravo :- "SILOM OTETO SILOM SE SME VRATITI " kraj citata... ZATO... ILI ONI ILI MI.... ❤️🇷🇸 ŽIVELA SRBIJA....

Zare

01.08.2022 10:17

Kakvi su albanci lozaci..to je rasa samo smrt za vaskoliki ljudski rod