OGLASIO SE GRENEL POVODOM SITUACIJE NA KOSOVU: Fašistički premijer Kurti jednostrano preduzima korake na Kosovu! Glupo i bezobzirno!

Autor:

Vesti

31.07.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom situacije na Kosovu i Metohiji oglasio se bivši direktor nacionalnih službi SAD Ričard Grenel.

OGLASIO SE GRENEL POVODOM SITUACIJE NA KOSOVU: Fašistički premijer Kurti jednostrano preduzima korake na Kosovu! Glupo i bezobzirno!

Foto: youtube.com/Richard Nixon Foundation

- Ponovo, krajnje levičarski radikalni i iskusni fašistički premijer Kosova Aljbin Kurti jednostrano preduzima korak da odbaci srpske registarske tablice i lične karte na Kosovu. Glupo. Bezobzirno. I nepotrebno - napisao je Ričard Grenel na Tviteru i dodao:

- Zašto mu nisu Džejk Saliven i Entoni Blinken rekli mu da prestane sa svojim fašističkim putevima? 

- Niko na Kosovu ne želi rat ili sukob, ali Kurti jasno misli da je ovo način da poboljša svoj sve manji politički rejting. Njegovi najnoviji postupci su nepotrebni.

Evropljani su mu rekli da stane - ali treba mu reći da to potpuno prestane.

I pričamo o katastrofalnom pogrešnom čitanju Aljbina Kurtija, od strane Entonija Blinkena upravo je priredio ručak za njega i hvalio ga.

Član Kongresa Bil Kiting takođe. Kiting je, u stvari, pogrešno pohvalio Kurtija i rekao da je oduvek bio u SAD - što znači da Kiting nema pristup internetu. -

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading