Nezapamćeno: Partizan bliži plej-autu nego Evropi!

Autor:

Sport

31.07.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletirano je četvrto kolo Superlige Srbije, a pogled na tabelu navijačima večitih rivala izaziva skroz različite emocije.

Nezapamćeno: Partizan bliži plej-autu nego Evropi!

Foto: Starsport

Posle četiri kola nacionalnog šampionata, Crvena zvezda je prva na tabeli sa svim pobedama i sjajnom gol-razlikom 17:1.

Sa druge strane, Partizan je trenutno sedmi na tabeli sa pobedom, dva remija i porazom, odnosno pet bodova. Uz to, crno-beli su postigli sedam golova, a primili četiri. Takođe, treba napomenuti da se klub iz Humske u drugom kolu izvukao u Nišu, kada je Radnički vodio 3:1, a izabranici Ilije Stolice na kraju stigli do boda iz penala u sudijskoj nadoknadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Između večitih rivala se na tabeli nalaze, redom, Vojvodina, Čukarički, TSC, Spartak i Javor koji imaju više bodova od Zvezde, a manje od Partizana.

Interesantno je da je Partizan po bodovima bliži plej-autu nego mestu koje vodi u Evropu, dok je po mestu na tabeli podjednako udaljen od pete i devete pozicije.

Potom, isti broj bodova kao crno-beli imaju Radnički iz Kragujevca i Voždovac, ali slabiju gol-razliku, pa "Parni valjak" zato sedi na sedmom mestu.

Interesantno je da je deseta Kolubara sa bodom manje od Partizana, ali i utakmicom manje, pošto nije odigrala svoj meč trećeg kola protiv Radničkog iz Niša.

Zatim slede Mladost GAT i Novi Pazar, a po jedan bod su osvojili Mladost Lučani, Napredak, Radnički Niš i Radnik Surdulica, koji zauzimaju poslednje četiri pozicije na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DOSTOJEVSKI

21.08.2022 08:44

CIGANSKO razmisljanje ,OBOJEN portal ,sramota.