DRAMATIČNO UPOZORENJE ŠEŠELJA - ALBANCI SPREMAJU KRVOPROLIĆE: Lider radikala smatra da Srbija ima samo jedan put, POMENUO LONDON!

Autor:

Vesti

05.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj smatra da Zapadne sile huškaju albansko rukovodstvo na Kosovu i Metohiji da izazove krvoproliće.

DRAMATIČNO UPOZORENJE ŠEŠELJA - ALBANCI SPREMAJU KRVOPROLIĆE: Lider radikala smatra da Srbija ima samo jedan put, POMENUO LONDON!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gostujući na TV Pink Šešelj je konstatovao da cilj toga da srpski organi reda reaguju jer Srbija ne može da mirno posmatra kako joj ubijaju narod. 

- Srbiju će to suočiti sa novim problemima. Ubeđen sam da neće bombardovati Srbiju jer onda bi Velika Britanija rizikovala da potone u more. Sa Rusijom više nema šale - ocenio je Šešelj dodajući da Beograd mora da pokazuje da je istinski prijatelj sa Moskvom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Raskrstio s' pameću: Aljbin Kurti

- Da Rusija vidi da, ako ponovo stradamo, stradamo zbog nje i ona može da nas uzme u zaštitu, može da zapreti... "Ili se okanite Srba, ili ode London!" Zašto da ne ode London? Kako su otišli Hirošima i Nagasaki? Ako nemate dovoljnu silu da to sprečite, onda se okanite ćoravog posla! Sad je Rusija sila bez premca. Mislite da bi Amerikanci reagovali da jedan Sarmat raspali po Londonu i da London potone? Neće reagovati - rekao je lider radikala.

Sa velikom silom se ne može igrati na ovaj način, dodao je Šešelj.

Lider SRS smatra da Aljbin Kurti nije normalan čovek i da samozvanom premijeru lažne države nije bitno koliko će Albanaca žrtvovati da ostvari svoje ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading