UDALA SAM SE ZA ŽENU KOJA MI JE BILA DEČKO! Šokantna ljubavna priča koja se razvila iz srednjoškolske romanse

Autor:

Svet

09.07.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sandrinim dvadesetim, ona i Majk su uživali u strastvenoj romansi. Kada su se sreli 18 godina kasnije, Majk je postao Zoi, i ono što sledi je jedinstveno svedočenje o moći ljubavi.

UDALA SAM SE ZA ŽENU KOJA MI JE BILA DEČKO! Šokantna ljubavna priča koja se razvila iz srednjoškolske romanse

Foto: Instagram/printscreen

Sandri Onejt je bivši dečko Majk Konej telefonirao ni od kuda, skoro 20 godina nakon okončanja njihove veze, kako bi joj saopštio nešto "neobično".

Majkov glas je bio nežniji, ali osim toga, Sandra nije imala predstavu šta će joj saopštiti, dodatno je pogoršavalo prihvatanje vesti, to što je Majk savetovao da sedne. 

Tada joj je rekao da je oduvek znao da je rođen u pogrešnom telu i da je sada trans žena, ne Majk, nego Zoi.

- Nikada pre nisam upoznala nekog ko je trans - započinje svoju priču Sandra (47).

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Sandra Onejt

Odgojena u strogo katoličkoj familiji, i devica do svoje 21. godine, Sandra je imala prilično sređen i kontrolisan život, prenosi Dejli Mejl.

- Rekla sam - Šta? Prvo sam mislila da je reč o šali, da će neko iskočiti i reći da se radi o skrivenoj kameri. A onda sam shvatila da je Majk potpuno ozbiljna i da je on sada ona, Zoi. Sećam se da sam spustila slušalicu i rekla kolegi da neće verovati šta sam upravo čula i da je moj bivši dečko sada žena - govori Sandra, koja je mislila tada da će pravi blagoslov biti prisetiti se stare veze na platonski način.

Imala je želju da upozna Zoi i oživi prijateljstvo.

Foto: Instagram/printscreen

Zoi nakon tranzicije

Pre tog neočekivanog ponovnog susreta 2018. godine, Sandra i Majk su vodili prilično uobičajene živote. Sandra je bila udata, nesrećna u braku, a Majk je bio oženjen, otac dva sina.

I četiri godine pre, ni Zoi, tehnološka preduzetnica, niti Sandra, izvršni direktor međunarodne osiguravajuće kuće, nisu ni slutile da će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više i da će težiti tome da ostatak života provedu zajedno, piše Dejli Mejl. 

- Mogu da shvatim zašto ljudi to smatraju neobičnim, ali Zoi ima divne kvalitete koje je imala i kao Majk. Ljubazna je, pažljiva i brižna, pametna i zabavna - objašnjava Sandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Chowney (@zoechowney)

VELIKA PRIVLAČNOST

Zoi je bila na pola svoje tranzicije kada je srela Sandru ponovo. Počela je da uzima ženske hormone i da joj rastu grudi, ali je i dalje imala muške genitalije.

Iako Sandru nikada nisu seksualno privlačile žene, na njeno iznenađenje, kako je počela da upoznaje Zoi, shvatila je da tu ima nešto više, hemija je bila neverovatna kad su bile zajedno:

- Kada sam prvi put spavala sa Zoi, to mi svidelo hiljadu puta više nego spavanje sa Majkom. Bila sam prijatno iznenađena. Bilo je nešto magično u vezi sa Zoinim novi telom.

Od četvrte godine Majk se stideo svog tela i odbijao ga, krijući činjenicu da mrzi svoje telo i da oseća kao da mu ono ne pripada.

- Imao sam tajni orman pun ženske odeće, koju sam nosio u privatnosti i to mi je davalo neku privremenu satisfakciju i olakšanje. Ali nakon toga bih se osećao postiđeno i slabo. Sebe bih pročistio time što bih poklonio tu odeću, ali ubrzo bih kupio novu i taj ciklus se nastavljao - objašnjava Majk i dodaje:

- Nije tu bilo ničeg seksualno. Niti sam bio transvestit - to bi bilo mnogo jednostavnije. Radilo se o tome da budem prepoznat kao žena što i jesam.

Uprkos tom osećaju koji ga je mučio, osećanja prema Sandri su bila neporeciva.

- Voleo sam Sandru i uvek su me privlačile žene, ali se nikad nisam osećao prijatno sa "opremom" koju sam imao - navodi Zoi.

Majk se trudio da živi normalno, da pokuša da opstane u telu muškarca kao muž i otac, ali je to rezultiralo odlaskom u bolnicu, konstantnim stresom i tugom, sve do 2015. godine, kada je došao u kliniku u Londonu kako bi video šta je potrebno za operaciju promene pola. Hrabrost da kaže tadašnjoj ženi, nije imao. Saznala je tako što je otvorila mejl od klinike, namenjen njemu.

Žena ga je podržala, ali je razvod bio neminovan, kao i to da sopšti deci, Oskaru i Lukasu, koji su tad imali 10 i osam godina.

DRUGI PRVI POLJUBAC

Sandra je u početku bila zbunjena zbog svojih osećanja prema bivšem dečku:

- Možda sam se sećala kako nam je bilo kad smo bili zajedno, ali se činilo nekako neprikladno - kao da to nije pravi način da priđem našoj novoj vezi.

Zbog toga je Sandra potražila pomoć stručnjaka, koji joj je rekao da bude otvorenog uma, jer ako je volela Majka, nije čudno da je privlači Zoi.

Tada je Sandra rezervisala hotel u Cirihu i pozvala Zoi da se tamo nađu.

- Sećam se da me je samo zgrabila i poljubila. Osetila sam kao da smo se vratile 20 godina unazad - ispričala je Zoi. 

Prvo veče kada su vodile ljubav znale su da će biti zajedno zauvek. Zoi je zaprosila Sandru 2018. godine, a oni nije nijednog momenta oklevala.

Zoi je svoju potpunu fizičku tranziciju završila u junu 2019. godine, kada je uklonila muške genitalije.

- Najveće olakšanje je mentalno. Nema više tajni i osećam se lagano, kao da mogu da odletim u nebo - ispričala je Zoi za Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading