ON JE UKLETI BALKANSKI UDOVAC! Bio je u braku sa prelepom jugoslovenskom GLUMICOM, onda sa ovom voditeljkom, a obe su TRAGIČNO nastradale!

Autor: Republika

Zabava

06.07.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ljubavno prokletsvo hrvatskog biznismena prati i dan danas...

ON JE UKLETI BALKANSKI UDOVAC! Bio je u braku sa prelepom jugoslovenskom GLUMICOM, onda sa ovom voditeljkom, a obe su TRAGIČNO nastradale!

Foto: Printskrin/youtube

Hrvatski kontraverzni biznismen Josip Radeljak, u javnosti poznatiji kao Dikan, pored velikog bogatsva poznat je i kao veliki hrvatski plejboj. U medijskom svetu poznat je po brakovima i vezama sa glumicom Enom Begović i voditeljkom Vlatkom Pokos, kao i glicom Dolores Lambaš. 

Život ga nije mazio kada je ljubav u pitanju, pa su njegove dve supruge tragično nastradale. 

Foto: Instagram/printscreen

Ena Begović

 

Naime, njegova druga žena, jedna od najlepših jugoslovenki svih vremena, Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći samo mesec dana nakon što se porodila sa njihovom ćerkicom Lanom.

Dolores Lambaša sa kojom se zabavljao, tragično je nastradala takođe u saobraćajnoj nesreći pre šest godina, a sa Vlatkom Pokos imao je buran brak pun svađa, dok ga je voditeljka optuživala za psihičko i fizičko zlostavljanje. Pričalo se da je Dikan najviše voleo upravo Enu, a da je Vlatku Pokos oženio kako bi nju preboleo.

Foto: Printskrin/Instagram

Vlatka Pokos

 

Naime, Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58 - godišnjim Josipom Radeljakom, samo godinu dana nakon što je on ostao bez supruge Ene Begović. Venčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi "Život u raju", koju je izdala 2010. godine, Vlatka je opisala kroz kakve probleme su prolazili.

 

"Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom", navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario.

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

Foto: Printskrin/Instagram

Vlatka Pokos

 

Vlatka Pokos potom se preselila u Kanadu, i poslednjih godina se retko oglašavala u medijima, ali je pre izvesnog vremena u jednom intervjuu navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog zdravlja.

Voditeljka se međutim pre mesec dana vratila u rodnu Hrvatsku kako bi odradila voditeljski posao na izboru Miss turizma sveta u dvorani Žatika u Poreču. Ona je odlučila da nakon poslovnih obaveza ostane u Hrvatskoj na odmoru, međutim pakao koji je pomislila da je prošla pre mnogo godina, ponovo ju je sačekao.

Idila u njenom životu i u svojoj zemlji koju dugo nije videla, i koje se uželela, kaže nije dugo potrajala te su njen ponos i zadovoljstvo pali u neki drugi plan. Zbog osećaja nezadovoljstva voditeljka se obožavateljima na društvenim mrežama požalila. - Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja - poručila je Vlatka putem svog profila na Instagramu koji je, kako kaže, ponovno zatvorila za javnost.

 

https://www.instagram.com/p/CfiZsv0DQI_/

 

Nekadašnja pevačica dodala je i kako zna ko je zlostavlja pa mu je poručila:

- Prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mestu ne bih bila mirna pre smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti ni kupiti - kazala je ona, a više je nego jasno da se ovaj njen status odnosio upravo na crnog udovca, i njenog bivšeg supruga Josipa Radeljaka Dikana.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading