"VLADIMIR PUTIN UMIRE ZA DVE GODINE"! Oglasio se šef ukrajinske obaveštajne službe, tvrdi da zna SVE!

Autor: Republika

Svet

27.06.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General-major Kirilo Bodunov izneo je šokantne tvrdnje o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, navodeći da on boluje od više pridruženih teških bolesti, te da mu je kraj blizu.

"VLADIMIR PUTIN UMIRE ZA DVE GODINE"! Oglasio se šef ukrajinske obaveštajne službe, tvrdi da zna SVE!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ruskom predsedniku Vladimiru Putinu ostalo je manje od dve godine života, tvrdi šef ukrajinske obaveštajne službe general-major Kirilo Budanov

Prema njegovim rečima, šef Kremlja boluje od više "teških" bolesti, u šta su se, kako je naglasio, uverili ukrajinski špijuni koji su se infiltrirali u Kremlju. 

- Putin nema dug život pred sobom - rekao je Budanov, a preneo USA tudej. 

Taj medij podseća da su Putinovo loše držanje i naizgled naduto lice i vrat ne tako davno podstakli spekulacije o zdravstvenom stanju lidera Ruske Federacije, za koje se navodi da se drastično pogoršalo od početka invazije na Ukrajinu u februaru ove godine. Njemu je u aprilu navodno zbog lošeg opšteg stanja bila potrebna hitna operacija raka. 

- Ruski predsednik Vladimir Putin ima onkoloških problema, a najnoviji su identifikovani tokom njegovog poslednjeg pregleda povezanog s tom bolešću - naveli su navodni ukrajinski insajderi iz Kremlja na Telegram kanalu General SVR.     

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com/UKRAINIAN SECURITY & COOPERATION CENTRE

Budanov

U međuvremenu, Majkl Klark sa Kraljevskog koledža u Londonu, potvrdio je za Skaj njuz ovog meseca da se predsednik Rusije nalazi u sve lošijem stanju.

- On će sedmog oktobra napuniti 70 godina. Poznato je da se prilično napunio botoksom, pa ja volim da kažem da pokušava da se balsamuje dok je živ. On zaista ubrizgava puno botoksa - počeo je Klark, pa se osvrnuo na spekulacije iz zapadnih medija da je ruski predsednik stalno okružen lekarima u poslednje vreme. 

- Poznato je da postoji mali tim doktora koji nikad nisu daleko od njega, a priča se da često napušta sastanke da bi otišao i konsultovao se sa nekim. Ne verujem da je samo hipohondar, da budem iskren. Ako je bolestan ili se razboli, to bi bio jedan od izlaza da Rusija kaže da je predsednik podneo ostavku i da će rat sada voditi Nikolaj Patrušev. On je, međutim, jednako gadan kao i Putin - naglasio je Klark. 

Inače, general-major Budanov je istakao da njegova služba trenutno radi na tome da oslobodi dvojicu američkih dobrovoljaca kojima preti smrtna kazna zbog učešća u ratu na tlu Donbasa. Reč je o Aleksandru Džon-Robertu Druku (39) iz Tuskaluse u Alabami i Endiju Taju Ngok Huinu (27) iz Hartsela u Alabami. Njih trenutno zarobljene drže ruske snage.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski, predsednik Ukrajine 

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je za NBC njuz nedavno rekao da su dvojica Amerikanaca heroji i obećao da će se boriti za njihovo oslobađanje. Bela kuća nije odgovorila na pitanja medija o mogućoj razmeni zatvorenika.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading