PUTIN BOLESTAN?! Ključni čovek Kremlja otkrio šta je ruski predsednik radio proteklog vikenda!

Autor: Republika

Svet

21.06.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o bolesti ruskog predsednika Vladimira Putina pojavljuju se na nedeljnom nivou.

PUTIN BOLESTAN?! Ključni čovek Kremlja otkrio šta je ruski predsednik radio proteklog vikenda!

Foto: Tanjug/AP

U ovim senzacionalnim vestima i informacijama prednjače zapadni, pre svega britanski mediji. Na nedeljnom nivou se piše o tome kako Putin boluje od raka, Parkinsonove bolesti, da je bio na operaciji...

Poslednji put se na ovu temu pisalo nakon Putinovog obraćanja na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, kada je ruski predsednik govorio više od tri sata.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je demonstrativno odbacio tvrdnje o Putinovoj bolesti.

- Mogu da vam kažem jednu stvar, da je predsednik, koliko znam, juče popodne igrao hokej. On je igrao hokej, a vi razmislite o njegovom zdravlju - rekao je Peskov juče za NBC njuz.

Posmatrači su spekulisali kako ruski predsednik izgleda tokom sastanaka - uključujući i to da li šepa, povremeno se trese, grči od bola - ili da ima natečeno lice koje može pokazati dokaze o upotrebi steroida, ili čak botoksa.

Peskov je glasine o Putinovom zdravlju nazvao smešnim i nekoliko puta negirao da je smrtno bolestan, što je sugerisano u nekim izveštajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Schabban Von Escajg von Monako

29.06.2022 12:48

Putin opet umire za tri dana... Jedanaesti put!? Tvrde "Gadnijan" i "Daily Lie". Bitno je da su Bajden i Džonson zdravi....