BRITANCI SAHRANILI ŽIVOG PUTINA: Ruski predsednik je već mrtav, zamenjuju ga dvojnici, Kremlj zbog ovoga skriva vest

Autor:

Svet

29.05.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski portal "Dejli star" objavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin možda već mrtav, a kako navode, izvori iz MI6 tvrde da je mogao da bude zamenjen dvojnikom.

BRITANCI SAHRANILI ŽIVOG PUTINA: Ruski predsednik je već mrtav, zamenjuju ga dvojnici, Kremlj zbog ovoga skriva vest

Foto: Tanjug/AP

Britanski mediji inače od početka rata u Ukrajini izveštavaju o navodnom veoma lošem zdravlju, dok Kremlj sve navode demantuje. Ovoga puta otišli su korak dalje i bukvalno sahranili živog Putina.

Portal piše da visoki šefovi MI6 kažu da je ruski predsednik ozbiljno bolestan i da bi njegovi prijatelji, da je umro, to prećutali kako bi zadržali vlast što je duže moguće. Izvor je za "Dejli Star Sandej" rekao da su Putinova nedavna pojavljivanja u medijima vrlo verovatno bila unapred snimljena.

Dvojnik bi takođe mogao biti korišćen na javnim događajima, poput moskovske parade  na Dan pobede ranije ovog meseca.

Jedan obaveštajni izvor je rekao - Putin je veoma bolestan i kada umre njegova smrt će se čuvati u tajnosti nedeljama, ako ne i mesecima.


- Takođe postoji mogućnost da je već mrtav. Nemoguće je znati. Veruje se da je Putin koristio nekoliko dvojnika u prošlosti kada se nije osećao dobro, a Kremlj bi to mogao da radi sada. Putin je na čelu grupe visokih zvaničnika koji su mu potpuno lojalni. Pravi strah (za njegove prijatelje) je da bi, kada se objavi njegova smrt, moglo doći do puča u Kremlju i da će ruski generali želeti da se povuku iz Ukrajine - navode izvori.

Zdravlje 69-godišnjaka se očigledno pogoršalo poslednjih meseci. Izgledao je manje pokretno i lice mu je bilo naduto, a neki posmatrači sugerišu da bi mogao imati rak krvi. Rašireno je verovanje da uzima steroide ili se leči od raka zbog čega izgleda natečeno.

Pre dve nedelje, ruski oligarh sa bliskim vezama sa Kremljom rekao je da je Putin „veoma bolestan od raka krvi“ i da je operisan pre nego što je upao u Ukrajinu.

Šef ukrajinske vojne obaveštajne službe general-major Kirilo Budanov takođe je rekao da je Putin ozbiljno bolestan od raka. Stručnjak za ruske poslove Fiona Hil, koja se srela sa Putinom u prošlosti, rekla je da on „ne izgleda tako sjajno“ i da bi mogao da uzima „visoke doze steroida“. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Tole

29.05.2022 09:35

Mi6 se bavi ubistvima . Mozda je Putin stvarno mrtav ako su ga oni ubili kao i djindjica!!!!!!??????

😂😂

29.05.2022 11:30

Umro je a oni uzeli bolesnog covjeka da ga mijenja, sepa trese se i tako 😂