DANAS ceo svet strahuje od NJEGOVIH ODLUKA, a pred NJOM je bio manji od ZRNA MAKA! Pogledajte kako je VLADIMIR PUTIN izgledao na svom venčanju! (FOTO)

Autor:

Svet

05.05.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin jedna je od najintrigantnijih ličnosti u svetu naročito otkad je Rusija napala Ukrajinu.

DANAS ceo svet strahuje od NJEGOVIH ODLUKA, a pred NJOM je bio manji od ZRNA MAKA! Pogledajte kako je VLADIMIR PUTIN izgledao na svom venčanju! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin izneo nove zastrašujuće pretnje

Ništa manje od njegovih političkih odluka, svet intrigira i njegov privatni život koji vešto čuva od očiju javnosti.

Ono što se jedino zna, i što je Vladimir Putin i priznao, jeste da je do 2013. godine bio oženjen sa Ljudmilom Aleksandrovnom i da sa njom ima ćerke, sada već odrasle žene.

O izgledu i životu Putinovih ćerki godinama strani mediji samo spekulišu, jer on o njima nikad nije pričao niti ih nekada javno pokazao.

Još manje priča i oglašava se o tvrdnjama da se od Ljudmile razveo zbog poznate gimnastičarke Aline Kabajeve, sa kojom je navodno poslednjih godina dobio decu.

Dakle, jedina žena koju je Putin prikazao javnosti jeste Ljudmila Aleksandrovna koja se takođe od razvoda ne pojavljuje u javnosti, a kako se opet spekuliše, udala se, a izdržava je bivši muž u zamenu za "zavet ćutanja".

Bilo kako bilo, činjenica je da su se Ljudmila i Putin venčali iz velike ljubavi 1993. godine, a slika sa njihovog venčanja, na kojoj oboj deluju srećno i zaljubljeno, to i potvrđuje.

Kako su Ljudmila i Vladimir Putin izgledali na venčanju pogledajte na fotografiji ispod:

 

 

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading