DEČAK (8) ZAPALIO DRUGARA (6), BIĆE VAM MUKA OD PRIZORA, DETE VRIŠTALO: "Mama, zapalili su me! (FOTO)

Autor:

Svet

29.04.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak iz Konetikata zadobio je teške opekotine kada je mladi komšija polio tenisku lopticu benzinom pre nego što je zapalio i bacio je u lice deteta, navodi se u izveštaju.

DEČAK (8) ZAPALIO DRUGARA (6), BIĆE VAM MUKA OD PRIZORA, DETE VRIŠTALO: "Mama, zapalili su me! (FOTO)

Foto: Gofundme

Dominik Krankal se igrao u svom dvorištu u Bridžportu kada ga je pozvao dve godine stariji dečak da dođe do ograde. Dominik je prišao, a stariji dečak je benzinom polio tenisku lopticu, zapalio je upaljačem i gađao mlađanog komšiju, prenosi Njujork Post.

Čim je sišao niz stepenice, nasilnik ga je pozvao po imenu i namamio iza ugla. Za nekoliko sekundi se vratio vrišteći i govoreći: “Mama, zapalili su me! Zapalili su me!”, opisala je mučne scene dečakova sestra – rekla je dečakova sestra Kajla Digan.

Republika

Foto: Gofundme

Dominik Krankal

 

 

Kajla je rekla da je sadistički čin učinjen namerno i da je komšija maltretirao njenog brata u prošlosti.

Polio je tenisku lopticu benzinom, uzeo upaljač, zapalio i bacio je pravo u lice mom bratu. Pobegao je od njega i gledao ga kako gori – dodala je sestra.

Takođe je navela da je pre dva meseca pred svojom majkom udario njenog brata, a njegova majka je odbijala da prizna da je njen sin to uradio.

Dominik je hitno prebačen na odeljenje za opekotine u bolnici Bridžport gde se oporavlja, a porodica je pokrenula nalog na “GoFundMe” za prikupljanje pomoći u lečenju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading