UŽAS KOJI JE ZGROZIO POLICIJU! Otac u kući krio posmrtne ostatke sina 4 godine, optužen za ZLOSTAVLJANJE LEŠA!

Autor:

Svet

02.04.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija koja je vršila proveru kuće u istočnom Teksasu bila je užasnuta kada je u kuhinji Dejvida Mekmajkla pronašla skelet.

UŽAS KOJI JE ZGROZIO  POLICIJU! Otac u kući krio posmrtne ostatke sina 4 godine, optužen za ZLOSTAVLJANJE LEŠA!

Foto: Tanjug/AP

Mekmajkl (67) je rekao da su to posmrtni ostaci njegovog sina Džejsona, koji je umro oko četiri godine ranije u maju 2018. Policija, koja još nije saopštila da li su ostaci zaista Džejsonovi, nije saopštila koliko je sin imao godina kada je umro.

Policija je saopštila da su obišli kuću nakon što je komšija izrazilo zabrinutost za sina. U saopštenju za javnost kažu da je, kada su pitali starijeg Mekmajkla da li zna zašto su tamo, na šta im je on odgovorio da je to zbog leša, prenosi Dejli bist.

- Policajci na licu mesta su ga pitali da li zna zašto su tamo - navodi se u saopštenju. - Gospodin Mekmajkl im je odgovorio da je to zato što ima telo u svojoj kuhinji.

Mekmajl je optužen za zlostavljanje leša. Posmrtni ostaci su prebačeni u Jugozapadni institut forenzičkih nauka u Dalasu kako bi se utvrdilo da li je osoba, koja je do sada identifikovana samo kao muškarac, ubijena ili umrla od nekog drugog nesrećnog incidenta.

Policija Nju Bostona navodi da trenutno intervjuišu rođake i da nema izveštaj o nestalim osobama o sinu tog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading