UKRAJINA U KONTRAOFANZIVI? Pogođeno skladište nafte u Rusiji! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gladkov je rekao da je požar, koji je izbio u petak ujutro, prouzrokovan vazdušnim udarima ukrajinskih helikoptera.

UKRAJINA U KONTRAOFANZIVI? Pogođeno skladište nafte u Rusiji! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/nexta_tv

Regionalni guverner ruskog grada Belgoroda Vjačeslav Gladkov optužio je Ukrajinu za napad na skladište nafte u tom gradu. Vjačeslav Gladkov je danas ujutru na svom Telegram kanalu naveo da su dva ukrajinska helikoptera Mi24P koji su leteli u niskom letu preko cele teritorije Donbasa napali neviđenim raketnim zrnima i PO raketama skladište za naftu u belogorodskoj oblasti. Belgorod se nalazi severno od granice s Ukrajinom, javlja BBC.

Gladkov je na svom Telegram nalogu rekao da je požar, koji je izbio u petak ujutro, prouzrokovan vazdušnim udarima ukrajinskih helikoptera. Ranije je rekao da su dve osobe povređene, ali da nisu životno ugrožene. Stanovnici obližnjih ulica su evakuisani dok vatrogasci gase buktinju, rekao je Gladkov.

Ovo su nove optužbe ruske strane na račun Ukrajinaca za napad na teritoriju Rusije.

Podsetimo, Rusija je pre dva dana optužila Ukrajinu da je napala skladište oružja u istom gradu. Ukrajina nije preuzela odgovornost ni za jednu od eksplozija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading