"PUTINE, ŽELIMO TE ZAKLANOG KAO ŽIVOTINJU"! Ruske bombe pogodile zgradu u Kijevu, narod ispod ruševina baca kletve! OSMORO POVREĐENO!

Autor:

Svet

25.02.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeno najmanje osam osoba.

"PUTINE, ŽELIMO TE ZAKLANOG KAO ŽIVOTINJU"! Ruske bombe pogodile zgradu u Kijevu, narod ispod ruševina baca kletve! OSMORO POVREĐENO!

Foto: Printskrin

Ruski vazdušni napadi su tokom noći pogodili gusto naseljenu oblast Pozniaki u Kijevu.

Jedna od mnogih zgrada u komšiluku se zapalila, a prozori su razneseni. Radeći u dimu i ruševinama, vatrogasci su uspeli da ugase plamen dok su eksplozije nastavile da potresaju grad, prenosi BBC.

Najmanje osam osoba je povređeno u Pozniakiju. Jedan stanovnik se zakleo: "Putine, želimo da te vidimo zaklanog kao životinju“, opisao je situaciju jedan od dopisnika BBC-ja iz Kijeva.

Podsetimo, jake eksplozije od jutros odjekuju u Kijevu, a savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko objavio je putem društvenih mreža da je započeo napad na prestonicu.

Sva dešavanja iz Ukrajine pratite u našem blogu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
pera

25.02.2022 09:44

E pa mi kojismo bili zrtve zapadnih koljaca i ubica , bila nam je ista zelja da vidimo klintona , olbrajtovu i ostale zapadne mocnike , gde su ta govna injima treba uciniti isto .

Odgovori 26 4
Ja

25.02.2022 09:53

Pa gospodo hocete da ratujete sa Rusijom. Hocete u NATO pakt. Nato vam salje oruzje a VI ginete. Neka gospodin DZonson dodje da ratuje u Ukrajinu. Bombardovali ste malu Srbiju i otcepili Kosovo? U cemu je razlika u Ukrajini? Engleska i Amerika su KANCER ove planete.

Odgovori 36 7
Kancer treba odbaciti

26.02.2022 09:18

@Ja - Nije Ukraina napala Srbiju, nije priznala Kosovo, ti si srbska bitanga

Odgovori 4 10
Bane

26.02.2022 09:34

Ova zgrada je iz bombardovanja Sirije ima snimak na netu