TRAMP NAZVAO IDIOTOM AMERIČKOG GENERALA KOJI JE PRETIO PUTINU! Bivši šef SAD briljirao na najnovijem nastupu!

Autor: Republika

Svet

06.12.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp priredio je pravi šou za okupljene na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi, napavši i medije u SAD i optuživši ih da su pokvarena kopilad.

TRAMP NAZVAO IDIOTOM AMERIČKOG GENERALA KOJI JE PRETIO PUTINU! Bivši šef SAD briljirao na najnovijem nastupu!

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp se ostrvio na generala Marka Milija

Bivši američki predsednik Donald Tramp nazvao je američke medije pokvarenim kopiladima, a načelnika Generalštaba američke vojske Marka Milija idiotom.

Podsetimo, reč je o najuticajnem i najmoćnijem vojnom zvaničniku u SAD, koji je prethodne nedelje pretio ruskom lideru Vladimiru Putinu da je Amerika, zajedno sa saveznicima, spremna da reaguje ukoliko Ruska Federacija krene u invaziju na susednu Ukrajinu. 

Tramp je svoje napade izneo obraćajujući se gostima na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi, gde je okupio grupu mladih konzervativaca "Turning Point USA".

- Nemamo medije. Mediji su tako korumpirani. Ako postoji dobra priča o nama, dobra priča o bilo kom pojedincu koji je republikanac, konzervativac, oni od toga naprave lošu priču. A ako je to loša priča, oni je naprave najgorom pričom u istoriji. To je najnepoštenija grupa ljudi - poručio je Tramp, prenosi Sputnjik. 

Kako prenosi "Gardijan", Tramp je rekao i da je promenio stavove Amerikanaca o medijima, navodeći da, kada je prvi put objavio da se kandiduje 2015, oni su imali rejting poverenja od 94-95 procenata, a da trenutno imaju niži rejting i od Kongresa.

- Smatram da je to velika čast jer su oni gomila vrlo nepoštenih, pokvarenih kopiladi - izjavio je Tramp, što je naišlo na smeh okupljenih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mark Mili na meti bivšeg šefa SAD 

Odmah potom on se ustremio na generala Milija povodom povlačenja američkih trupa iz Avganistana. Imitirajući njegov grubi glas, bivši šef SAD je rekao: "Nikada neću zaboraviti da mi je Mili rekao: ''Gospodine, gospodine. Jeftinije je ostaviti opremu nego je doneti''".

Tramp ga je, nakon toga, kako je otkrio, pitao da li misli da je jeftinije ostaviti opremu tamo ili napuniti pola rezervoara i odvesti u Pakistan ili vratiti u SAD, na šta mu je Mili rekao: "Da, gospodine, mislimo da je jeftinije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading